domino 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 sprzedam wszystko oprocz silnika,4500zl,papier jest ale z bledem w nr ramy,zarejestrowana (byla)na mnie w anglii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 620/1000/1100 :?: Bezwypadkowa :?: edit. Już kumam, zapewne 1000DS :) Czy rozbiór na części wchodzi w rachubę :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domino 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 620/1000/1100 :?:Bezwypadkowa :?: edit. Już kumam, zapewne 1000DS :) Czy rozbiór na części wchodzi w rachubę :?: wypadkowa,tj szlifowa ,ale klne sie na przodkow ,ze to byl delikatny szlifik :):). zreszta widac to po moto i po moim kombinezonie, kask tylko pekl ale nie pol:) rozbior na czesci wchodzi w rachube,tylko wolalbym zaczoac od czegos wartosciowego na poczatku np,silnik,zawieszenie , a idealnie dla mnie by bylo pchnac cala(bez kufrow,blotnika tyl,gps) za jakies 6800zl,albo tak jak w ogloszeniu wszystko oproacz silnika (postawie sobie w pokoju lol :) nie wiem co na to moja piekna ale ... a tak naprawde co silnik sie przyda kiedys tak to 1000DS ,po serwisie ale paski tylko podciagniete ....tak wiec sa do wymiany. zawory zrobione-zabezpiecznia,plytka, filtry,olej Motul semisynt.,komputer przestawiony na km. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domino 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 a ,jest to napisane w ogloszniu na all , papier jest na mnie , ale blad w numerze tj w urzedzie ktos pomylif cyferke i literke..)jesli bedzie ktos chetny na moto do zarejestrowanai jestem w stanie to zalatwic ( 3-4tyg) jakiekolwiek pytania dzwoncie - 609725773 Dominik moto jest w okolicach Sławy woj lubuskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach