delta81 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 jak w temacie, może ktoś ma na zbyciu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Wrzesień 22, 2010 Masz na mysli hakowy klucz do regulacji napięcia wstępnego sprężyny tylnego zawieszenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 Masz na mysli hakowy klucz do regulacji napięcia wstępnego sprężyny tylnego zawieszenia? tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 castorama, obi, itp... Kiedyś zgubiłem klucz do regulacji gwinta i w jakimś takim markecie dokupiłem. Poza tym chyba powinien podejść ten do naciągu łańcucha z zestawu narzędzi który masz w moto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Wrzesień 22, 2010 Masz na mysli hakowy klucz do regulacji napięcia wstępnego sprężyny tylnego zawieszenia? tak To nie mam :-D Tak jak Adam napisał. Powinienes taki klucz dostać w każdym lepszym sklepie z narzędziami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 Aha, ok. dziękóweczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach