Boa 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 Trzech na jednego to banda łysego :lol: Jeśli madej poczuł się urażony, to przepraszam, mogę zaraz edytować i proszę kolegów o to samo :oops: No ale kuźwa, nie zaprzeczycie, że... tak się nie robi :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 No ale kuźwa, nie zaprzeczycie, że... tak się nie robi :roll: Nie zaprzeczymy, o nie, nie, nie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 W tej kwestii zgadzam się Boa ja również nie lubię cwaniactwa i kombinowania na niekorzyść przyszłego właściciela moto. Owszem granica etyki i uczciwości handlowej jest pewnie płynna i każdy z nas ma ją inną ale ja jestem na tym punkcie uczulony. Nie mniej uważam, że nikt z nas nie byłby zadowolony będąc w sytuacji nowego nabywcy po zakupie tej 916 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 Ja podtrzymuje, że chciałem kupić i podpisuje się za Wężem i innymi opiniami na NIE. Proszę nie bądzcie tacy tacy mili znowu, wystarczy choć troche wyobrażni o sobie samym jako szczęśliwym nabywcy, krótko szczęśliwym..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 To jeszcze cos dorzuce do pieca. Koles nie wiadomo gdzie mieszka, niby Polska a odpisuje jakby mieszkal w UK, bo andol ja kupil i zostaje w UK.... Koles ma 18 lat i chcial taka smigac......a nawet myslal o 1098......chyba w dalekiej przyszlosci, bardzo dalekiej. W UK w tym wieku to najwyzej moze sobie posmigac na 125cc lub do 33KM. :lol: :lol: :lol: Dziecie neostrady :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domino 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 ściemniator bez dwóch zdań.. ..ale co do ceny zakupu -sprzedazy? ja tez hadluje ,co prawda nie zarabiam 100% :lol: ale to za ile kto kupi to jego sprawa ,czy nie? fakt,20k za moto bez papiera to troche przy duzawo ale to i tak by wyszlo przed licytacja,przeciez nie walniesz kup teraz bez ogledzin lub chociaz rozmowy telef.? a co powiecie o mmie?kupilem multe za 2000funtow(funt byl po 4.3zl) ,transport 200funtow,wlozylem..ok 2000zl i chcialbym zgarnac teraz (po roku od zakupu) 7000zl hehhe,lol. to jest inters zycia eheh. - ale kaska pojdzie w ss-a i to sie liczy.. pozdrowienia dla desmomaniakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach