Gorzko 10 Napisano Wrzesień 27, 2010 Mam na sprzedaż nowe kombi jednocześciowe Vanucci Profi I czerwony, rozmiar 54, kombi nie używane, nowe. Krótki opisik: -skóra wołowa o grubości 1,3mm -podwójna skóra na łokciach i części spodni -materiał wewnętrzny: antyseptyczna siateczka -wyjmowane protektory barków,łokci,kolan CE spełniające normy EN1621-1 -piankowy wyjmowany protektor pleców -kieszenie na protektory bioder -skorupy z Polycarbonatu ze stalowymi wstawkami na barkach,łokciach,kolanach -mocne szwy spełniające normy ISO 4916 -wstawki z materiału odblaskowego 3M Scotchlite -elastyczne wstawki z materiału Cordura Stretch na zgięciu ramion i kolan -skóra perforowana na plecach,klatce,nogach (umożliwia oddychanie) -optymalny aerodynamiczny krój z garbem -możliwość przypięcia ślizgów -2 wewnętrzne kieszenie: zapinana na rzep i suwak cena 1200zł - możliwy odbiór w wawie (beialny, centrum) Zdjecie pogladowe zamieszczam jest identyczny. Kontakt: [email protected], 501 368 841 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Wrzesień 27, 2010 Kombi jest super, jak by byl dobry dla mnie to bym go zostawił sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Wrzesień 28, 2010 Tylko dziś dla was specjalna cena 1000zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ropuch15 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 ten rozmiar 54 to tak po naszemu na jaki wzrost?? czy na dużego człeka czy raczej nie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Wrzesień 29, 2010 jakoś 180-185 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 29, 2010 Hmm... przymierzył bym ten worek, może akurat by pasił? Zawsze miałem słabość do Vanucci. Gorzko - nie masz ochoty na wycieczkę do Sękocina w wolnej chwili? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach