Gorzko 10 Napisano Wrzesień 30, 2010 Tak jak w temacie, może ktoś ma na zbyciu albo widział w dobrej cenie, mam oczywiście koncepcje zrobienia sam, ale może akurta trafi się zestawik :) Priv, [email protected], 501 368 841 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Październik 4, 2010 tnij, kup arkusz aluminium za 7zl i wytnij z niego mocowanie. latwizna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Październik 7, 2010 tnij, kup arkusz aluminium za 7zl i wytnij z niego mocowanie.latwizna. nie mam do tego narzedzi i zdolności manulanych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Październik 7, 2010 brzeszczot z castoramy za 5 zl i flamaster :) nawet ci narysuje to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Październik 7, 2010 bede wdzieczny jak mi narysujesz jak to u siebie zrobiłes :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Październik 7, 2010 ok. postaram sie szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Październik 8, 2010 ok. postaram sie szybko dzieki z góry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach