nickname 0 Napisano Październik 10, 2010 Po wszystkich przebojach jakie przeszedłem ze swoim monsterem, pozostało mi trochę niepotrzebnych gratów, jest niedziela wiec jestem dodatkowo leniwy i nie chce mi się rozpisywać co jest na zdjęciach. Gdyby ktoś dojrzał na nich coś interesującego to niech piszę / dzwoni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 10, 2010 Ten napis z tył (do góry nogami) pachnie prowokacją.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nickname 0 Napisano Październik 10, 2010 hehe, czułem, że ktoś zwróci na to uwagę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 0 Napisano Październik 11, 2010 Regulator napięcia jest Ci może wielmożny Panie? pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nickname 0 Napisano Październik 11, 2010 Niestety, tylko to co na zdjęciach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nickname 0 Napisano Sierpień 3, 2011 silnik sprzedany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bepe 0 Napisano Sierpień 3, 2011 hmmm... a ta tarcza - szukam przedniej do 600. Nadaje się ta ze zdjęcia? best b Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nickname 0 Napisano Sierpień 8, 2011 To jest tylna, w dodatku kiepska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach