zulus 1 Napisano Październik 12, 2010 1.T-shirt damski czarno-biały (biały-kość słoniowa) oryginalnie zapakowany,metki,opakowanie.70zł 2.czapeczka Desmosedici-jest to unisex ale dla dorosłej osoby 50zł 3.rarytasik-kostium kąpielowy Ducati nówka bez opakowania 80zł 4.czapeczka Ducati Corse-jest to unisex ale raczej dla kobietki lub dziecka 40zł 5.T-shirt XL-metki,oryginalne opakowanie.70zł wszystkie rzeczy są nowe,nieużywane. Pytania? Pisać, dzwonić itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Październik 24, 2010 Hej Zulus Podaj rozmiar damskiej koszulki i kostiumu proszę Pozdrawiam Lkrencik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Październik 24, 2010 Nie zauważyłem napisu ze "ogłoszenie nie dotyczy Krencika" wiec rezerwyje kostium (będę w nim pięknie wyglądał pod libanskim słońcem) oraz koszulkę męska :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Październik 26, 2010 K.... Krencik Ty tutaj!!!!! Sprzątnął mi kostium hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Październik 27, 2010 Ja wiecznie czekał nie będę aż ktoś się zainteresuje ogłoszeniem. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 27, 2010 Bern, Krecik zanim pojawi się ogłoszenie to już przelew robi i na listonosza czeka :angel: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Listopad 28, 2010 pozostała tylko pozycja nr 4. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach