musieli 30 Napisano Październik 19, 2010 Jak w temacie, jest to oryginalna część pochodząca z 1098R. Motocykl dostał nowy pług ponieważ był lekko szlifnięty na prawą stronę. Pług był bardzo delikatnie uszkodzony przy prawym tylnym mocowaniu. Jest bardzo ładnie naprawiony: podklejony tkaniną węglową + żywica + lakierowanie całego elementu lakierem bezbarwnym. Zdjęcie przedstawia miejsce naprawy. Pasuje również do 848 jak i 1198. Oryginalnie ta część kosztuje 7890zł, ja chcę za ten 1000zł. Obejrzeć / założyć można u mnie w serwisie w Sękocinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Październik 20, 2010 Ten to ma pomysły żeby sprzedawać moje graty jak nie lusterko to teraz pług. Darek przecież towar macany i sprzedany!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Październik 20, 2010 Veto Veto Veto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Październik 20, 2010 Royal ja nie stawiałem veta jak mi podkupiłeś owiewki torowe więc teraz Ty będziesz musiał swoje veto wycofać. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikos 0 Napisano Październik 20, 2010 będziecie się bić o jakąś klejoną owiewkę? Panowie, powagi! :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Październik 20, 2010 Mikoś tylko nie o jakąś!!! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 20, 2010 będziecie się bić o jakąś klejoną owiewkę? Panowie, powagi! :):):) Z piochem w silniku daleko nie zajedziesz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Październik 21, 2010 A gowno :p U mnie łopatę piochu i smiga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach