delta81 0 Napisano Październik 25, 2010 http://moto.allegro.pl/ducati-998-bipos ... 18889.html cena spadła z 24 na 20 co on na tym baku nakleił? :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bika 0 Napisano Październik 25, 2010 a wlaśnie czy to sprzęt któregoś z forumowiczów? Też zauważyłam, że cena nieco różni się od ostatniej wystawionej. Ktoś coś wie o tym sprzęcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 25, 2010 Raczej nikogo z naszych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Październik 25, 2010 co on na tym baku nakleił? :? To jest carash pad chroniący zbiornik paliwa w razie dzwona. Przydatne jak ktoś sie przewraca tak często jak ja.............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 25, 2010 co on na tym baku nakleił? :? To jest carash pad chroniący zbiornik paliwa w razie dzwona. Przydatne jak ktoś sie przewraca tak często jak ja.............. A jakoś w Duśce tego nie widziałem..! Może jak se taki przyłatwisz to w przyszłym sezonie bez dzwona objeżdzisz sezon i podiu z nr1 wreszcie wskoczy?? :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Październik 25, 2010 Tak sie stanie. Te wszystkie ozdoby kosztowne są. A dusia lubi oj lubi bizuterie i inne błyskotki . Ale najbardziej jej smakuje smażony pirelli diablo superkorsa SC01 albo d211GP racer popity 98Vpower Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach