Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Mistik

M 620 pytanko:)

Polecane posty

Witam :!:

Wie ktoś może czy pług do Monstera 600 ,900, S4, S2-R będzie pasował też do 620?

Drugie pytanie czy lusterka do nowego streetfightera da się przymocować do 620stki? Oczywiście w Streetcie jest gwint wewnętrzny a ja mam zewnętrzny w lusterkach ale moge zrobić jakąś przełączkę, przystawkę, nagwintować na nowo na tokarce. I trzecie najważniejsze wie ktos czy blisko Raciborza, Rybnika, Wodzisławia Śląskiego jest ktoś kto mi ustawi zawory? Boje się nim daleko jechać bo motor stracił na mocy i zmienił się dźwięk silnika, no i mam wybite łożysko w kierownicy i trzepie przy większych prędkościach :cry:

Pozdrawiam :)

Tomek

Pług bedzie pasował, lusterka jeśli dopasujesz gwinty to czemu miały by nie pasować :)

O serwisie niestety nic nie powiem bo niewiem.

Świetnie:) Jedyne co mnie zastanawiało odnośnie lusterek, ze w M. te lusterka są na długich prętach niczym czułki jakiegoś owada, może dlatego, że ma nisko kierownice, natomiast w Streetcie kierownica jest wyżej i może dlatego są mniej wystające lusterka, przez to w M. może w nich mało widać ;)

Świetnie:) Jedyne co mnie zastanawiało odnośnie lusterek, ze w M. te lusterka są na długich prętach niczym czułki jakiegoś owada, może dlatego, że ma nisko kierownice, natomiast w Streetcie kierownica jest wyżej i może dlatego są mniej wystające lusterka, przez to w M. może w nich mało widać ;)

to już kwestia tego jak beda ci konkretne lusterka pasować, fakt w seryjnych bardzo dobrze widać ale są brzydkie, ja też zmieniłem lusterka i moto wyglada o niebo lepiej ale faktycznie gorzej w nich widać.

Jakim cudem żaden moderator nie odesłał kolego Mistik do powitalni? :roll:

Jakim cudem żaden moderator nie odesłał kolego Mistik do powitalni? :roll:

Bo zniknął dział powitalnia. Co moim zdaniem jest bez sensu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.