Pablo 0 Napisano Październik 28, 2010 Kupię kompletny uklad wydechowy ( ECU, kolektory i kominy ) do MS4RS Testastretta. Najchętniej Termignoni, ale inne oferty rownież mile widziane ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzio 0 Napisano Październik 29, 2010 A nie interesuje cię przeróbka twoich fabrycznych tłumików na przeloty.Kilka kompletów już tego robiłem na Śląsk i do Krakowa ale głównie do S2r 800 .Wyjdzie znacznie taniej. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 29, 2010 Jeśli chcesz to mam mapę Ducati Performance pod pełen układ Termignoni, wymiana mapy na Twoim ECU to koszt 500zł + przesyłka. Do Edkowych kominów polecam kolektory, np. QD których już kilka założyłem i są git. Oczywiście do tego dokupienie filtra powietrza o zwiększonym przepływie, np K&N to wydatek 300zł. Jak chcesz, to możesz mieć kolejnego w Polsce S4R na Termi, wydechów jest dużo, powiedz co Ci się podoba, może znajdziemy coś ciekawego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 29, 2010 Jeśli chcesz to mam mapę Ducati Performance pod pełen układ Termignoni, wymiana mapy na Twoim ECU to koszt 500zł + przesyłka. Do Edkowych kominów polecam kolektory, np. QD których już kilka założyłem i są git. Oczywiście do tego dokupienie filtra powietrza o zwiększonym przepływie, np K&N to wydatek 300zł. Jak chcesz, to możesz mieć kolejnego w Polsce S4R na Termi, wydechów jest dużo, powiedz co Ci się podoba, może znajdziemy coś ciekawego Musieli, pełny zestaw Termi to jaki wydatek ? Możesz podesłać fotki zestawów z innych firm do S4RS ? Caś na pewno wybiorę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gothrider 0 Napisano Październik 29, 2010 A nie interesuje cię przeróbka twoich fabrycznych tłumików na przeloty.Kilka kompletów już tego robiłem na Śląsk i do Krakowa ale głównie do S2r 800 .Wyjdzie znacznie taniej. :) Mnie interesuje ale do 695 - robiłeś już takie ??? Jeżeli tak, to z jakim efektem tj. co można tymi przeróbkami uzyskać ? Czy masz jakieś konkretne propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzio 0 Napisano Październik 29, 2010 Robiłem już nie jednego 695.Jeden gdzieś tu z Bielan chłopakowi na prostą i tańszą przeróbkę nie na przelot.Później sprzedał go swemu ojcu a sobie kopił Monstera 1100 i natychmiast przywiózł od niego kominki do przeróbki na przeloty .Po całym zabiegu stwierdził że ten 1100 chodzi ładnie ale ten 695 chodził lepiej .A to ten 1100: http://w23.wrzuta.pl/film/6pKVIiaSI9h/d ... ch_edhaust http://w23.wrzuta.pl/film/1C8R3MGCZz1/d ... ch_edhaust Zadzwoń kiedyś do mnie na 506436737 to zaproponuje ci coś rozsądnego za rozsądne pln-y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach