Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Pablo

Podnóżki pasażera do MS4RS kupię !

Polecane posty

Jeśli ktoś może podpowiedzieć ( lub ma do sprzedania ) gdzie mogę kupić podnóżki do MS4RS, będę bardzo wdzięczny. Mogą być oryginalne lub tuningowe.

P.

Jeśli będziesz pewny, że od M1000 będą pasować - mogę oddać za drobną opłatą. :D

Moja Pani nawet na skuter się bała wsiąść, więc nie przewiduję pasażerów(pasażerek) ;)

Jeśli ktoś może podpowiedzieć ( lub ma do sprzedania ) gdzie mogę kupić podnóżki do MS4RS, będę bardzo wdzięczny. Mogą być oryginalne lub tuningowe.

P.

Napewno mam jedną stronę, nie wiem jak z drugą, muszę sprawdzić w pudełku. Ale jedną napewno mam.

Będę zakładał nakładkę na siedzisko, więc może chociaż część tego "przedsięwzięcia" mi zasponsorujesz - proponuj cenę Pablo ;)

Lub zajrzyj tu:

http://allegro.pl/listing.php/search?string=podn%C3%B3%C5%BCki+ducati&category=156&sg=0&order=p

Bialy, czy to jest twoja aukcja ? Czy podejdą do S4RS ?

Nie Pablo - dałem tylko porównanie ;)

Biały, jesli Twoje są nieuszkodzone ( nie byly szlifowane ) i podejdą do mojego S4RS, to chętnie kupię od Ciebie, podaj tylko cenę ;) Możesz podesłać fotkę ?

Pablo jak byś się przypadkiem rozmyślił to ja biorę :D , a tak to poszukuję takich samych

Pablo jak byś się przypadkiem rozmyślił to ja biorę :D , a tak to poszukuję takich samych

Daab, biorę na 100% ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.