lkrencik 0 Napisano Listopad 1, 2010 kupie zbiorniczek plynu sprzefglowego wraz z mocowaniem do 748 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 1, 2010 Jak zaczekasz jeszcze jakiś czas to będę miał na zbyciu zbiorniczek od mojego Classica. Chyba są takie same. Chyba , że się spieszysz... 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Listopad 1, 2010 nie spiesze sie - a jak tam wyglada mocowanie?? tak jak w 748? chodzi mi o ta blaszke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daab 0 Napisano Listopad 1, 2010 mam kilka takich blaszek rożnych. Podjedź coś dobierzemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Listopad 1, 2010 gdzie mam podjechac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daab 0 Napisano Listopad 1, 2010 www.caferacer.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 1, 2010 Sama blaszka w Classiku jest inaczej wygięta (w stronę kierowcy) a w 748 w prawo , żeby mogła rozminąć się z owiewką. Więc blaszkę musisz zorganizować sobie we własnym zakresie.. Może Darek coś ma? Jak wymienia na Rizomę to coś zostało pewnikiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach