2wheels 0 Napisano Listopad 14, 2010 Mam na sprzedaż z mojego duka s4rs oryginał błotnik carbon ,przebieg 3500km - 350zł, krótki sportowy błotnik carbon ( s4rs /749/999 ) - przebieg 500km - 230zł , kompletne lustra oryginał s4rs , przebieg 3500km - 120zł .Na koniec sławetne lagi ohlins streetfighter o które tyle było zadymy przebieg 4000km - 5000zł . Cały ten złom jest w stanie idealnym , co może potwierdzić Pablo , odebrał ostatnio sety z mojego s4rs i nie zgłaszał zastrzeżeń. Jako że poprzednie ogłoszenie innego użytkownika w temacie ohlins zostało usunięte , wystawiam je grzecznościowo , wyczytałem że nowy użytkownik nie może wystawiać ogłoszeń ale nie ma nic w regulaminie na temat "starego" , interpretacja więc może być dość płynna za strony administratora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 15, 2010 Byłbym zainteresowany błotnikiem krótkim przód , tylko pytanie czy podejdzie do 748..? Proszę o ewentualne info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Listopad 15, 2010 Z tego co widzę to nie podejdzie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 15, 2010 Ha no to d..a :( ale na pewno chopaki się zainteresują bo ceny dałeś spoko.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Listopad 15, 2010 z checia wezme lusterka, w jakim sa stanie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Listopad 15, 2010 Lustra w stanie idealnym jak w opisie , puszcze fotki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Listopad 15, 2010 to ja poprosze krotki sportowy carbon :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 15, 2010 Mam na sprzedaż z mojego duka s4rs oryginał błotnik carbon ,przebieg 3500km - 350zł, krótki sportowy błotnik carbon ( s4rs /749/999 ) - przebieg 500km - 230zł , kompletne lustra oryginał s4rs , przebieg 3500km - 120zł .Na koniec sławetne lagi ohlins streetfighter o które tyle było zadymy przebieg 4000km - 5000zł . Cały ten złom jest w stanie idealnym , co może potwierdzić Pablo , odebrał ostatnio sety z mojego s4rs i nie zgłaszał zastrzeżeń. Jako że poprzednie ogłoszenie innego użytkownika w temacie ohlins zostało usunięte , wystawiam je grzecznościowo , wyczytałem że nowy użytkownik nie może wystawiać ogłoszeń ale nie ma nic w regulaminie na temat "starego" , interpretacja więc może być dość płynna za strony administratora. Potwierdzam, że sety są w doskonałym stanie ( juz założone ). Zamieść zdjęcia wszystkich części, szybciej znajdą się nabywcy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Listopad 15, 2010 Krótki carbon wedle życzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Listopad 15, 2010 Jak są w idealnym stanie to biorę, prześlij mi na PW dane konta i kwotę z wysyłką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 15, 2010 Krótki carbon wedle życzenia :) Kurcze..Fajny..żałuję ,że nie pasi... :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daab 0 Napisano Listopad 16, 2010 Dzięki za zdjęcia długiego CARBONU :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Listopad 18, 2010 ....a może znajdzie się ktoś tak miły i zapyta choć cokolwiek o ohlinsa? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaski_sm 0 Napisano Listopad 18, 2010 Ja (bardziej z ciekawości...) zapytam, do których Monsterów jeszcze pasuje? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Listopad 18, 2010 do wszystkich które mają takie mocowanie jak na foto , seryjnie tylko s4rs , chyba że ktoś ma jakiś przeszczep z zawiechą od s4rs /749/999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Listopad 19, 2010 Dzięki, lusterka dotarły cale i zdrowe faktycznie stan idealny Już zostały zaszczepione do monstera ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach