Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
2wheels

kilka gratów z S4RS + ohlins

Polecane posty

Mam na sprzedaż z mojego duka s4rs oryginał błotnik carbon ,przebieg 3500km - 350zł, krótki sportowy błotnik carbon ( s4rs /749/999 ) - przebieg 500km - 230zł , kompletne lustra oryginał s4rs , przebieg 3500km - 120zł .Na koniec sławetne lagi ohlins streetfighter o które tyle było zadymy przebieg 4000km - 5000zł .

Cały ten złom jest w stanie idealnym , co może potwierdzić Pablo , odebrał ostatnio sety z mojego s4rs i nie zgłaszał zastrzeżeń.

Jako że poprzednie ogłoszenie innego użytkownika w temacie ohlins zostało usunięte , wystawiam je grzecznościowo , wyczytałem że nowy użytkownik nie może wystawiać ogłoszeń ale nie ma nic w regulaminie na temat "starego" , interpretacja więc może być dość płynna za strony administratora.

Byłbym zainteresowany błotnikiem krótkim przód , tylko pytanie czy podejdzie do 748..?

Proszę o ewentualne info.

to ja poprosze krotki sportowy carbon :)

Mam na sprzedaż z mojego duka s4rs oryginał błotnik carbon ,przebieg 3500km - 350zł, krótki sportowy błotnik carbon ( s4rs /749/999 ) - przebieg 500km - 230zł , kompletne lustra oryginał s4rs , przebieg 3500km - 120zł .Na koniec sławetne lagi ohlins streetfighter o które tyle było zadymy przebieg 4000km - 5000zł .

Cały ten złom jest w stanie idealnym , co może potwierdzić Pablo , odebrał ostatnio sety z mojego s4rs i nie zgłaszał zastrzeżeń.

Jako że poprzednie ogłoszenie innego użytkownika w temacie ohlins zostało usunięte , wystawiam je grzecznościowo , wyczytałem że nowy użytkownik nie może wystawiać ogłoszeń ale nie ma nic w regulaminie na temat "starego" , interpretacja więc może być dość płynna za strony administratora.

Potwierdzam, że sety są w doskonałym stanie ( juz założone ).

Zamieść zdjęcia wszystkich części, szybciej znajdą się nabywcy ;)

do wszystkich które mają takie mocowanie jak na foto , seryjnie tylko s4rs , chyba że ktoś ma jakiś przeszczep z zawiechą od s4rs /749/999

post-543-1366036587,2237_thumb.jpg

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.