adam 0 Napisano Listopad 17, 2010 Wala mi się gdzieś po domu do niczego mi niepotrzebny katalog Ducati Performance 2009, wiec jeśli komuś się przyda to chętnie go uszczęśliwię :) Z tym, że nie chce mi się latać po pocztach i wysyłać, czyli najlepiej jeśli go sobie zabierze ktoś w wawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robert ducati 0 Napisano Listopad 17, 2010 Siemka! W piątek 11:00 12:00 moge podleciec gdzieś na targówek jak nie potrzebny?? pzodr 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Listopad 17, 2010 Cześć W tym tygodniu jestem słabo uchwytny w ciągu dnia, ale w przyszłym zapraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Listopad 18, 2010 Judasz! Codziennie gadamy i zamiast się zapytać to na forum wystawiasz. Foch! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 18, 2010 Krencik, nie płacz. :D U nas leży z katalog z 2010. Chcesz obrazki pooglądać to zajrzyj do sęka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Listopad 18, 2010 Judasz! Codziennie gadamy i zamiast się zapytać to na forum wystawiasz. Foch! Łukaszko, a na wała Ci ta makulatura ? tam nic do 748 nie ma ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Listopad 18, 2010 gdyby cos tez mam nie potrzebny tytulowy 2009 i ciuszki 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach