Pablo 0 Napisano Grudzień 6, 2010 Czy ma ktoś do oddania w dobre ręce amor skrętu do S4RS ? Jeśli nie, to możecie coś polecić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Grudzień 7, 2010 Ja posiadam WP (dawniej WhitePower) Z tego co wiem są porównywalne z Ohlinsem a w lepszych cenach. WP produkuje kompletne zawieszenia do KTM Regulacja (nie pamietam dobrze) ale jakoś 16 - stopniowa.. Jak skręcisz na maxa nie ruszysz kierą.. Więc zakres regulacji naprawde szeroki. Na koleinach czy przy kole delikatnie w górze "trzyma" idealnie! Juz nie raz uratował du..pe :) Mogę śmiało polecić! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 7, 2010 Pamiętać trzeba że amorki mocowane z boku do ramy i lagi są skuteczniejsze od tych montowanych na półce. Inny zakres ruchu tłoczyska. Tyle ze podatniejsze na ewentualne uszkodzenia przy wywrotce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Grudzień 7, 2010 Tak jest, mam własnie boczny z możliwością mocowania z prawej jak i lewej strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach