Gorzko 10 Napisano Grudzień 9, 2010 Cieżarki nie używanie rozpakowane i dopasowane do kierownicy, nie zakładane w idelanym stanie, komplet w opakowaniu. Cena 40zł + wysyłka 10zł, możliwy odbiór osobisty Kontakt: [email protected] lub priv lub 501 368 841 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Grudzień 9, 2010 Masz fotki jak wyglądają na kierownicy :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Grudzień 9, 2010 Niestety nie, ale zapewniam że ładnie :) miałem montować u siebie ale wreszcie tego nie robie bo inna kierownica bedzie i mi nie bedzie pasować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Grudzień 9, 2010 Zrób ich fotkę bo nie wiem czy mi przypasują do złotej kiery LSL i klamek pazzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Grudzień 9, 2010 Wygladaja tak jak na foto zamieszczonym do złotej kierownicy jak najbardziej bedzie pasowało. Foto moge zrobic ale bedzie podobne do tego co zamieściłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Grudzień 20, 2010 Promocja świateczna wysyłka gratis :) CENA: 40 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Grudzień 21, 2010 fotka cieżarków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Grudzień 25, 2010 gold bije po oczach:) fajne! do ohlinsów i klamek w złocie - ach ta biżuteria:) pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Grudzień 29, 2010 Bardzo fajnie się komponują z tymi elementami wiec zapraszam do zakupu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 11, 2011 30zł + wysyłka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Styczeń 11, 2011 Za 20zł z wysyłką biorę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 12, 2011 Za 20zł z wysyłką biorę :) :lol: :lol: :lol: :lol: Cena ostateczna to 30zł + wysyłka (10zł) = 40zł za mniej nie ma szans wole sobie zostawić jako ozdobę choinkową :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Styczeń 12, 2011 Jak już sobie stryjenka życzy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 31, 2011 Komu komu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Styczeń 31, 2011 20zł z wysyłką :?: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 31, 2011 Przecież już ci pisałem odpowiedź na ten temat. Wiec po co znów o to samo pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Styczeń 31, 2011 Może zmiękniesz :wtf: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 31, 2011 Przecież możesz sobie poszukać takich cieżarków gdzieś taniej i bedziesz zadowolony, moim zdaniem moja cena nie jest jakaś przesadna bo sa to nowe ciezarki nie noszace śladów używania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 1, 2011 Gorzko, z całym szacunkiem, ale towar jest tyle wart ile ktoś jest za niego gotów zapłacić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 1, 2011 jestem gotowy dać stówe za Twojego monstera - czy wg Ciebie jest tyle wart czy więcej poza tym istnieje cos takiego jak sentymentalna wartość dodana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 1, 2011 Troche offem polecimy. Uwazam że jest więcej warty. Bo jest to wartość poniżej realnej wartości. Ale jednoczesnie stwierdzenie że jest wart 50 tysięcy nie sprawi że tak będzie. Bo go po prostu nigdy bym nie sprzedał. No i nie ma to jak sentyment do złotych ciężarków. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Luty 1, 2011 Zawsze cieżarki moge sobie powiesic na łancuchu na szyje i bedzie glamour :) SPRZEDANE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach