Archie 0 Napisano Grudzień 13, 2010 http://www.motoblog.it/post/27403/prima ... -da-14900e i co Wy na to??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Grudzień 13, 2010 :shock: :shock: :shock: :shock: piękny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Grudzień 14, 2010 Słyszałem już o nim - reaktywacja legendarnej marki :D Trzymam kciuki za jego sukces ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Grudzień 14, 2010 super pojazdo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Grudzień 14, 2010 "Nowy" to raczej nie . Zwyczajowy , markowy , ładny . Tak bym go nazywał. Fajnie ,że coś się dzieje w reaktywacji cafe racerów teraz "seryjnych"?.. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Grudzień 15, 2010 Mi osobiście podoba się tak sobie - ale ja się nie znam i moich wypowiedzi nie należy traktować poważnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach