gothrider 0 Napisano Styczeń 8, 2011 Witam wszystkich. Ja tu tylko na chwilę gościnnie z "Monsterowni". Chciałem pogratulować doskonałej roli Sporta 1000 w najnowszej produkcji Disneya "Tron: Dziedzictwo". Właśnie wróciłem z kina - Oscar w kategorii "najlepszy rekwizyt pierwszoplanowy" murowany :D . Pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Styczeń 8, 2011 Byłam, potwierdzam. Film to jedna wielka reklamówka classica ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Styczeń 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=afYZm3oWt1A ttaaaaadąaaaaa podobno ciary w kinie lecą od samego dzwięku Termików:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vojtek 0 Napisano Styczeń 20, 2011 to jest mój ulubiony model :) ale jednej rzeczy w tym filmie nie rozumiem. Najpierw jezdzi Classicsport`em ( jedno osobowy) a potem na końcu, aktor jedzie classicsport`em ale wiezie tą dziewczynę... wiec ja pytam, GZDIE SIĘ ONA ZMIEŚCIŁA ?:P podmienili motory, czy ja już ślepy jestem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Kwiecień 9, 2011 nie mogłem się powstrzymać:) czarny jak sumienie nowego dealera Duki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Kwiecień 9, 2011 to jest mój ulubiony model :) ale jednej rzeczy w tym filmie nie rozumiem. Najpierw jezdzi Classicsport`em ( jedno osobowy) a potem na końcu, aktor jedzie classicsport`em ale wiezie tą dziewczynę... wiec ja pytam, GZDIE SIĘ ONA ZMIEŚCIŁA ?:P podmienili motory, czy ja już ślepy jestem :D zmienili motocykl na 2 osobowy :o Ładnie kolo zasuwał między puszkami - aż przypominają mi się starte dobre czasy ... lato wróć :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
des 0 Napisano Listopad 25, 2012 Taka ciekawostka. Scena skoku (na motocyklu Yamaha YZ 450F) z mostu (Granville Bridge), nagrana przez jakiegoś obserwatora http://youtu.be/_R4NLxteH30 a tutaj mapka miejsca z której rozpoczyna się pościg policjanta Klik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 25, 2012 ja tam termikow wogole niewidze tylko standardowe tumiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
des 0 Napisano Listopad 25, 2012 Bo tak jest, FLEDA to jedyna zmiana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porysowany 1 Napisano Listopad 25, 2012 Hmm... Tak sobie patrzę i myślę. To w SC można wyłączyć lampiony w czasie jazdy? Bo u mnie w Monstrze chyba nie... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 25, 2012 Nie posiada rowniez przednich kierunków.W moim SC niemozna wylaczyc swiatel podczas pracy silnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
des 0 Napisano Listopad 25, 2012 Z tym wyłącznikiem świateł wiem tyle, że w niektórych rejonach świata jest taki wyłącznik w standardzie, zależnie od przepisów dotyczących jazdy bez świateł. W moim, na manetce jest w tym miejscu zaślepka. Na ebay są gotowe manetki z tym przełącznikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Grudzień 13, 2012 W USA od prawie zawsze światła były na stałe po włączeniu zapłonu lub uruchomieniu silnika. Ale czego to ludzie nie stworzą na potrzeby filmu :lol: Latające motocykle też są :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
des 0 Napisano Grudzień 14, 2012 http://www.ebay.com/itm/DUCATI-749-999- ... 1e750d93a3 Do Classica też wcześniej widziałem. Być może i to ustrojstwo przypasuje, ale nie wiem jak wygląda okablowanie i czy będzie banglać. ...a na filmie gość wyłącza światła, przełączając na drogowe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach