musieli 30 Napisano Wrzesień 20, 2014 Czy ktoś może wie gdzie mogę znaleźć informację w jakim kolorze moto wyjechało z fabryki? Zastanawiam się nad jednym 695, ale ktoś był albo ślepcem jak to pomalował, albo moto miało mega kraksę i ktoś zrobił to na odwal. Czy jak podam VIN ktoś będzie w stanie sprawdzić pierwotne korory maszyny? Importer (bądź ASO) ma podgląd do takich informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ples 0 Napisano Wrzesień 20, 2014 Importer (bądź ASO) ma podgląd do takich informacji. Mam nadzieję, że któryś z forumowiczów ma takie możliwości :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elsi 0 Napisano Luty 2, 2016 Czy ktoś jeszcze ma możliwość podania kodu lakieru z VINu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Wrzesień 15, 2016 Panowie drodzy czy ktoś może mi pomóc w ustaleniu kodów dla Paul Smart? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Wrzesień 15, 2016 Zielony mam 306.240, srebrnego mi brakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yarek72 0 Napisano Listopad 6, 2016 (edytowany) czesć , przechytrzyłem butem po zadupiu i wyryłem rysę 3 cm do białego( taki błąd ) , dobrze rozumiem że kolor czerwonego o kodzie 473.101 a nazwie ROSSO ANNIVERSARY do monstera czerwonego 796 będzie właściwy ? Edytowano Listopad 6, 2016 przez yarek72 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leegat 2 Napisano Listopad 27, 2016 Siema. Planuje pomalować tylna cześć ramy w Hipku, ma ktoś dostęp do kodu koloru ramy czerwonej hipka 1100? Ew kod hypka 839 rama czerwona tez dobrze się prezentuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol B. 2 Napisano Styczeń 26, 2019 Witam. Odgrzewam. Może ktoś wie, czy kolor zbiornika, to ori kolor Ducati? Jeśli tak, to jaki jest kod? Z góry dzięki za pomoc! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregor1973 0 Napisano Styczeń 27, 2019 Witam,może tu coś znajdziesz http://www.ducatimotor.it/articoli/setupcolori.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herni 9 Napisano Listopad 29, 2020 Troche odkopie temat. Moze ktoś wie jaki jest kod czarnego lakieru Multistrady 2004r? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach