Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
apasf

ciekawe ogłoszenie i cena s4rs - ktoś zna?

Polecane posty

abstra$#$#ąc od ceny - zaintrygowała mnie prośba poprzez email podany w opisie, a nie formularz kontaktowy otomoto, dlatego zanim cokolwiek zrobiłem postanowiłem tutaj zapytać - i słusznie jak widzę :-)

kiedyś czaiłem się na podobne ogłoszenie z tym że zamiast dukata był buell.

polega to na tym że kontaktujesz się przez podanego maila, a w odpowiedzi (po angielsku) dostajesz wiadomość że motocykl jest w idealnym stanie, i zostanie wysłany firmą kurierską, ale najpierw musisz wysłać gotówkę, ale najpierw proszę o podanie dokładnego adresu w celu obliczenia kosztów wysyłki :)

ja natomiast odpisałem że będę na weekend w UK (bo akurat tam niby znajdował się motocykl) i że mogę go odebrać osobiście i przekazać gotówkę.

wiecie co było dalej? :P

żadnego maila w odpowiedzi nie dostałem :lol:

po za tym wszystkie maile są pisane łamaną angielszczyzną

przeważnie jest kilka takich ogłoszeń z różnymi motocyklami w okazyjnych cenach, motyw jest zawsze ten sam.

A najgorsze jest to ze skoro te ogłoszenia nadal się ukazują to raz na jakiś czas trafia się jakiś biedak który traci kasę.

Dzisiaj na otomoto trafiłem na coś takiego: http://otomoto.pl/ducati-monster-s4rs-M2400102.html

S4RS >8kkm przebiegu, 2006, cena ciut poniżej 4 000 euro. Brzmi intrygująco, ktoś kojarzy to moto?

Przeglądałeś dział "sprzedam" czy od razu walisz z pytaniem o tę sztukę? :roll:

Adminy. Przyklejcie to ogłoszenie na pole position, bo nowy temat pojawia się raz w tygodniu.

franek: mój błąd, od razu waliłem z pytaniem o tę sztukę.

to fakt - takie sztuczki ciągle działają. Sam jak byłem mały dałem się nieźle ogolić na "telefonach". Takie schematy ściemy będą chyba niestety działały do końca świata.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.