lkrencik 0 Napisano Styczeń 23, 2011 witam potrzebuje kod lakieru do mojego ducata kolor: czerwony rok 2001 w miare pilne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Styczeń 24, 2011 Krecik to pewnie któryś z tych: http://www.ducatimotor.it/articoli/setupcolori.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Styczeń 24, 2011 Ha!! Typuję Rosso Metallic :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Styczeń 24, 2011 Ha!! Typuję Rosso Metallic :twisted: heheh albo mam źle ustawione kolory w monitorze albo to jest różowy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Styczeń 24, 2011 Ha!! Typuję Rosso Metallic :twisted: heheh albo mam źle ustawione kolory w monitorze albo to jest różowy :P Cśiiii!!! :silent: Krecik będzie miał ładną duce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 24, 2011 nie mam u siebie metalica wiec raczej ducati anniversary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach