Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
jakitaki

Klamki łamane z regulowana długoscią

Polecane posty

Zastanawiam się nad zakupem większej ilości klamek ( made in Hong Kong) . Całkiem niezłe z łamanym ( w razie przewrotki ) ramieniem i regulowaną długością końcówki od 17.5 - 22 cm , nie trzeba kombinować czy kupić długa czy krótka :D . Regulatory w kolorze czarnym i czerwonym natomiast dostępne kolory ramienia to :

- czarny

- tytanowy

- srebrny

- pomarańczowy

- niebieski

- złoty

Cena to + - 320 zł za parę ( max ,się zobaczy - w zależności od liczby chętnych ;) ) . Na razie nie ma dostępnych do starszych modeli jak 748 od 98r w dół ( ze śrubką regulującą z boku).

Jak są chętni to pisać

post-392-1366036691,4777_thumb.jpg

tylko sprawdz czy łamią się w jedną czy obie strony

Te od Carrego sa do doopy bo lamią się i do góry i w dół

Masz, za 270 pln w Polsce i z fakturą.

http://owiewki24.pl/KLAMKI_RACING_DUCATI-381.html

Klamki łamią się w górę, a nie w dół właśnie po to, żeby w razie gleby nie złamały się w dół i nie złamały się kompletnie, wyłamując się przy tym z adaptera.

pzdr

Klamki łamią się w górę, a nie w dół właśnie po to, żeby w razie gleby nie złamały się w dół i nie złamały się kompletnie, wyłamując się przy tym z adaptera.

pzdr

Jakos tego nie widze.

Stoje wlasnie przed jednym sprzetem z klamkami, ktore podnosza sie tylko do gory a obok stoji drugi z klamkami dol/gora. Za cholere nie moge sobie wyobrazic i kombinujac, wyginajac je w jaki sposob moglyby sie wylamac. Jezeli jakas sila dzialala by z gory to szybciej klamki, ktore sie niezginaja polamia sie niz te ''dwukierunkowe''.

Chyba trzeba to narysowac lub fotografowac :?

Cena którą podałem jest mocno orientacyjna i myślę że ulegnie zmianie ;) , czekam na kilka maili i mam nadzieję po niedzieli powiem coś więcej :D .

Dominik - klamki które pokazujesz nie są ani łamane ani nie mają regulowanej długości ramienia i myślę ze coś takiego dało by radę za jakieś 220 zł max . Z krytyką proszę się chwilę wstrzymać ;) .

Co do łamania klamki "w górę" ratuje mocowanie adaptera przy niewielkich i stosunkowo niegrożnych wypadkach , natomiast jak jakaś siła zadziała z góry a klamki mamy "dwukierunkowe" to z motocykla zostaje właściwie tylko klamka ;) :lol:

post-392-1366036691,8802_thumb.jpg

post-392-1366036691,9334_thumb.jpg

wracając do tematu klamek lamanych w dwie strony te chinskie mialy taki defekt ze po zalozeniu ręką mogłeś sprawić ze lamala sie do dołu

klamki na ebay

Czyli takie np. z darmową wysyłką na cały świat za 70$ ;)

Zamiast robić złote biznesy ( ciekaw jestem co carry teraz porabia i za co płaci... ) to może pokażmy każdemu linka, i kto chce se kupi, ale płacić 110zł za kliknięcie za kogoś na ebay... ?

dolar nie stoi po 1.50zl :P

chyba nie zrozumiałeś o co chodziło koledze

jakitaki pisze o cenie 320pln

70$ x 3pln = 210pln

320pln - 210pln = 110pln

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.