jakitaki 1 Napisano Styczeń 28, 2011 Zastanawiam się nad zakupem większej ilości klamek ( made in Hong Kong) . Całkiem niezłe z łamanym ( w razie przewrotki ) ramieniem i regulowaną długością końcówki od 17.5 - 22 cm , nie trzeba kombinować czy kupić długa czy krótka :D . Regulatory w kolorze czarnym i czerwonym natomiast dostępne kolory ramienia to : - czarny - tytanowy - srebrny - pomarańczowy - niebieski - złoty Cena to + - 320 zł za parę ( max ,się zobaczy - w zależności od liczby chętnych ;) ) . Na razie nie ma dostępnych do starszych modeli jak 748 od 98r w dół ( ze śrubką regulującą z boku). Jak są chętni to pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 28, 2011 tylko sprawdz czy łamią się w jedną czy obie strony Te od Carrego sa do doopy bo lamią się i do góry i w dół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Styczeń 28, 2011 Te od Carrego sa do doopy bo lamią się i do góry i w dół A co to przeszkadza? :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 0 Napisano Styczeń 28, 2011 Masz, za 270 pln w Polsce i z fakturą. http://owiewki24.pl/KLAMKI_RACING_DUCATI-381.html Klamki łamią się w górę, a nie w dół właśnie po to, żeby w razie gleby nie złamały się w dół i nie złamały się kompletnie, wyłamując się przy tym z adaptera. pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Styczeń 28, 2011 Klamki łamią się w górę, a nie w dół właśnie po to, żeby w razie gleby nie złamały się w dół i nie złamały się kompletnie, wyłamując się przy tym z adaptera. pzdr Jakos tego nie widze. Stoje wlasnie przed jednym sprzetem z klamkami, ktore podnosza sie tylko do gory a obok stoji drugi z klamkami dol/gora. Za cholere nie moge sobie wyobrazic i kombinujac, wyginajac je w jaki sposob moglyby sie wylamac. Jezeli jakas sila dzialala by z gory to szybciej klamki, ktore sie niezginaja polamia sie niz te ''dwukierunkowe''. Chyba trzeba to narysowac lub fotografowac :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 0 Napisano Styczeń 28, 2011 Też się nad tym zastanawiałem. Niemniej coś musi w tym być. pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 29, 2011 Cena którą podałem jest mocno orientacyjna i myślę że ulegnie zmianie ;) , czekam na kilka maili i mam nadzieję po niedzieli powiem coś więcej :D . Dominik - klamki które pokazujesz nie są ani łamane ani nie mają regulowanej długości ramienia i myślę ze coś takiego dało by radę za jakieś 220 zł max . Z krytyką proszę się chwilę wstrzymać ;) . Co do łamania klamki "w górę" ratuje mocowanie adaptera przy niewielkich i stosunkowo niegrożnych wypadkach , natomiast jak jakaś siła zadziała z góry a klamki mamy "dwukierunkowe" to z motocykla zostaje właściwie tylko klamka ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 29, 2011 wracając do tematu klamek lamanych w dwie strony te chinskie mialy taki defekt ze po zalozeniu ręką mogłeś sprawić ze lamala sie do dołu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Styczeń 29, 2011 klamki na ebay Czyli takie np. z darmową wysyłką na cały świat za 70$ ;) Zamiast robić złote biznesy ( ciekaw jestem co carry teraz porabia i za co płaci... ) to może pokażmy każdemu linka, i kto chce se kupi, ale płacić 110zł za kliknięcie za kogoś na ebay... ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unearth 0 Napisano Styczeń 29, 2011 dolar nie stoi po 1.50zl :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 29, 2011 dolar nie stoi po 1.50zl :P chyba nie zrozumiałeś o co chodziło koledze jakitaki pisze o cenie 320pln 70$ x 3pln = 210pln 320pln - 210pln = 110pln Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Styczeń 29, 2011 Dzięki ikrencik ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unearth 0 Napisano Styczeń 29, 2011 przepraszam, rzeczywiście źle zrozumiałem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Styczeń 29, 2011 rozumie ze do dowolnego ducata, w dowolnym kolorku...?? si?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Styczeń 29, 2011 nie. przeczytaj aukcje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach