canko 0 Napisano Styczeń 31, 2011 Witam Jak juz napisalem w moim pierwszym poscie przyczailem sie do scaigniecia MOnsterow z WLoch, pewnie 2 sztuki pojda ;P 1 dla mnie 1 jedna dla brata ewntualnie na sprzedaz... Rozmiawialem sobie z jednym gosciem i przeslala mi to oto takie fotki, co powiecie ? NIe znam sie AZ TAK dobrze na budowie monstera, prosze o pomoc. Co widzicie, czego ja nie widze ;) wiem ze fotki nie sa w super jakosci musze go pomeczyc o lepsze.... tutaj link to mojej galerii gdzie sa zdjecia. http://picasaweb.google.com/11588062647 ... onster600# Czekam i dziekuje z gory za pomoc ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Styczeń 31, 2011 Ze zdjęć nie widać nic złego oprócz gustu właściciela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Styczeń 31, 2011 Ogon się utnie a boczki zamieni albo przemaluje. Reszta jest niby OK ale poprosiłbym o bardziej szczegółowe zdjęcia w większej rozdzielczości. Kurde, mam słabość do czcionki z napisu DUCATI na baku - ona chyba też nie występowała seryjnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Luty 5, 2011 no nie mozna sie przyczepic, poza tym malowaniem blotniczka z przodu i boczkami. to jakas 600tka na gazniuku, wiec leciwe moto, nie wiem czy cena jest adekwatna do reszty, ale takie moto bez trudu znajdziejsz u nas... ciezko skomentowac takiej jakosci foty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach