canko 0 Napisano Luty 5, 2011 Witam serdecznie Szukalem lecz do konca nie znalazlem to co chcialem, czy ma ktos z was wymiary MOnstera 600 +-? dlugosc, szerokosc, szerokosc przy kierownicy standardowej ? Potrzebuje te dane bo bede transportowal takowe 2 motcykle.... i czy standardoby stojak na dwuramienny wachacz dobrze sie zaciska na tym moto ? bede BARDZO wdzięczny za pomoc. ps. Wujek google nie wiele na ten temat mowi...albo przeoczylem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 5, 2011 Witam serdecznie Szukalem lecz do konca nie znalazlem to co chcialem, czy ma ktos z was wymiary MOnstera 600 +-? dlugosc, szerokosc, szerokosc przy kierownicy standardowej ? Potrzebuje te dane bo bede transportowal takowe 2 motcykle.... i czy standardoby stojak na dwuramienny wachacz dobrze sie zaciska na tym moto ? bede BARDZO wdzięczny za pomoc. ps. Wujek google nie wiele na ten temat mowi...albo przeoczylem. Motocykl transportuj rozpięty pasami "na krzyż" żadnego stojaka pod wahacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 5, 2011 Wreszcie pytanie dla mnie. Jestem ucieszony, że ktoś pomyślał i zadał pytanie w kategorii w której jestem ekspertem. Na wymiarach motocykli znam sie jak mało kto. Cieszę się że mogłem pomóc. Polecam sie na przyszłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canko 0 Napisano Luty 5, 2011 Witam serdecznie Szukalem lecz do konca nie znalazlem to co chcialem, czy ma ktos z was wymiary MOnstera 600 +-? dlugosc, szerokosc, szerokosc przy kierownicy standardowej ? Potrzebuje te dane bo bede transportowal takowe 2 motcykle.... i czy standardoby stojak na dwuramienny wachacz dobrze sie zaciska na tym moto ? bede BARDZO wdzięczny za pomoc. ps. Wujek google nie wiele na ten temat mowi...albo przeoczylem. Motocykl transportuj rozpięty pasami "na krzyż" żadnego stojaka pod wahacz. Mowisz ze same wystarcza ? No to spoko, bo 1 moto wozilem juz, ale myslalem ze przy 2 bawic sobie ze stojakiem. Dzieki za cenna uwage ;P ps. co do wypowiedzi nizej ;P Wreszcie pytanie dla mnie. Jestem ucieszony, że ktoś pomyślał i zadał pytanie w kategorii w której jestem ekspertem. Na wymiarach motocykli znam sie jak mało kto. Cieszę się że mogłem pomóc. Polecam sie na przyszłość Ciesze sie , ze tez mogles pomoc ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Luty 5, 2011 szukałem, szukałem i nie doszukałem ??? proszę: http://www.v10.pl/narzedzia/dane,techniczne,motocykle,ducati,monster,620,i,e,2002;18009.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 5, 2011 Czym będziesz wiózł te motocykle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canko 0 Napisano Luty 5, 2011 szukałem, szukałem i nie doszukałem ???proszę: http://www.v10.pl/narzedzia/dane,techniczne,motocykle,ducati,monster,620,i,e,2002;18009.html no tak ...moglem poszukac o 620 wkoncu to samo prawie...., no nic, kto pyta nie bladzi. Dzieki wielkie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Luty 5, 2011 Ja, jak Krencik, cieszę się, że mogłem pomóc ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach