canko 0 Napisano Luty 19, 2011 Witam Serdecznie Wrocilem wlasnie z Wloch. Mam 2 motocykle. Sprawa wyglada tak: 1 moto: https://picasaweb.google.com/1158806264 ... onster600# Rok: 1999 Stan: bdb Technicznie: nowki oponki, zebatka z tylu wymieniona swiezo + jeszcze prawie caly naped, przebieg 29 tys, tarcza w przodu praktycznie nie zjechana, widac ze przebieg org. Kieruneczki - strzalki, Silnik chodzi rowniotko, zapala na strzał. Wizualnie: Stan naprawde fajny, te drobne kropki rdzy powstaly przy wymianie Akku :/ Cena na moto: akutalnie: 8350zł; (do rejestracji), Moto godne polecenia. Jedyny wklad do olej + filtr czyli standardzik. 2 moto: https://picasaweb.google.com/1158806264 ... 7456299362 Motocykl mial byc dla mnie, ale jako ze narazie przez 2 kolejne miesiace siedze w niemczech jeszce na 100% a i nie wiem czy mnie wypuszcza na 2 semestra bo mi cos dziekan męczy... wystawiam. Cena ?? Powiem wprost. Ten moto jest w stanie celującym- (zadne bdb itp) Kupilem go od maniaka Ducati( motor zawsze trzymany w garazu i jeszcze pod "spiworkiem". Przebieg 22 tys.. a wyglada jakby mial doslownie 8tys....Wszystko gra na 102 w nim. Postaram sie zrobic jutro wiecej zdjec. Cena ? Akutalnie wyszlo mi ze sprzedac moge za ok 10800zl (do rej) z wszystkim, czyli motor + drugie wydechy(przelot;))) ) + org kierunki + org koncowka na rejestracje + siatka na bak. Moto ewentualnie moge sprzedac bez wydechow ciut taniej. JEgo rok to 99. ps. Oba moto sa super, 2 jest drozszy o tyle ze naprawde jest w stanie nieziemskim, a i mial byc dla mnie wiec z cena tutaj naprawde wiele nie bede teraz walczyl / wiec gory prosze o nie pisanie komantarzy ze "kosmiczna". ;) To moto NIGDY nie jezdzilo na deszczu, Kolektor sam mowi za siebie. Serwisowane ZAWSZE w Ducati Civitavecchia. Pozdrawiam Canko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 19, 2011 Proszę nie przekręcaj chociaz nazwy marki. Ducati to nie Bugatti przez dwa t. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 19, 2011 oj czepiasz sie theo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canko 0 Napisano Luty 19, 2011 prosze. poprawione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Luty 19, 2011 No nie całkiem: Kupilem go od maniaka Ducatti :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canko 0 Napisano Luty 20, 2011 dajcie zyc ;P nieno oczywiscie zmieniam, chociaz powiem szczerze ze lepiej brzmi z "2" T :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 20, 2011 to i ja dorzucę swoje 3 grosze piszemy "świeŻo" a nie "świeRZo" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Luty 20, 2011 jak dzieci ;) może kilka konkretów?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Luty 20, 2011 Krencik - dajemy spokój, czy szukamy dalej ? :lol: :lol: :lol: Ok - z mojej strony koniec OT :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 20, 2011 niech będzie spokój - zwłaszcza że ja zazwyczaj nie używam polskich znaków :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fakir 0 Napisano Luty 20, 2011 byłem, widziałem dwa potworki, są na prawdę warte swojej ceny :roll: drugi jest w mega stanie, wygląda na max 8-10 tyś km widać że ktoś o niego solidnie dbał, po za tym gdyby to były 900 z miłą chęcią przygarnąłbym jedną sztukę pod swoją strzechę 8-) ale jednak 600 jest dobra dla początkującego lub takiego komu nie potrzeba zbyt wiele między nogami aby zaznać rozkoszy z jazdy. jeśli ktoś ma dwa sezony na moto, to pragnie czegoś więcej. co będzie jajca urywać przy odkręceniu manety, a takim czymś jest przynajmniej M900 :geek: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach