Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
franek

Sprzedam laptop Fujitsu-Siemens Amilo Pro <SPRZEDANY>

Polecane posty

Yo.

Zacząłem korzystać z poważniejszych maszyn, więc laptop jest do oddania w dobre ręce za sumę 500zł. Kupiłem go rok temu na allegro w celu podłączenia do netu i słuchania radia. W zasadzie od roku nie był ruszany ze swojego miejsca w rogu pokoju, mimo że odpalany jest codziennie. Nigdy nie miałem z nim żadnych problemów, jego obsługa to naciśnięcie enter i kliknięcie myszką na "play". Laptop jest szybki jak strzała, nie zacina się- nie ma prawa nic się dziać, ponieważ jest uruchomiona tylko jedna aplikacja- strona www z muzą bluesową. Nie ma nawet antywirusa :D

Jest to typowy sprzęt do netu, pracy biurowej i pasjansa. Chociaż na drugim lapku- takim samym- czasami montuje proste formy za pomocą Adobe Premiere. Laptopa kupiłem w takim stanie, jak na zdjęciach- odbarwienie matrycy już było- mi nie przeszkadza, ponieważ mam z nim kontakt 20 sekund dziennie.

Na wszelkie pytania odpowiem bez bicia. Piany również.

Brać, nie marudzić- nie jestem do niego hiper przywiązany zwłaszcza, że 99% czasu spędzam z dwoma innymi laptopami.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.