Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
bialy114

Monster 620 2003

Polecane posty

Widać włożoną pracę i serce. Tylko jak to w wersji dark, przydałaby się druga tarcza.

Widać włożoną pracę i serce. Tylko jak to w wersji dark, przydałaby się druga tarcza.

Theo,

Czy zamontowanie drugiej tarczy jest dużym problemem??

Nie jest to duży problem.

Ostatnio ktoś nawet sprzedawał cały zestaw na allegro, tarcza+zacisk+przewód+wydajniejsza pompa choć nie wiem czy w 620 jest ona wymagana.

Nie jest to duży problem.

Ostatnio ktoś nawet sprzedawał cały zestaw na allegro, tarcza+zacisk+przewód+wydajniejsza pompa choć nie wiem czy w 620 jest ona wymagana.

Pamiętasz może kwotę?

O dokładnie to. Tylko w serii to chyba przewody w okolicach dolnej półki się rozgałęziały u tutaj jest opcja na dwa osobne :?:

Ja byłam przekonana, że wszystkie 620-stki mają dwie tarcze, a 600 jedną. To jak to jest naprawdę?

Z moich informacji wynika, że Monster 600 miał dwie tarcze, Monster 600 Dark miał jedną tarczę.

Monster 620 miał dwie tarcze, Monster 620 Dark (DD double disc) miał dwie tarcze, Monster 620 (MD monodisco) miał jedną tarczę.

Poprawcie mnie jeśli się mylę

I baaardzo mi się podoba ta czcionka Ducati na zbiorniku Ducati z tego linku ....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.