theodor 2 Napisano Marzec 4, 2011 Sprzedam oryginalna owiewke do monstera. Wymaga interwencji lakiernika. Brak szybki. Cena 200zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ulysses 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 Witam! Posiadasz jeszcze tą owiewkę? Ogólnie jest cała i tylko do malowania czy cos wiecej? Chętnie kupie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 12, 2011 Jest cała tylko lekko pokiereszowana. Robota typowo dla lakiernika. Zrobię fotkę i wrzucę tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ulysses 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 ok, czekam na foto:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 15, 2011 Sorki że dopiero teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ulysses 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 Spoko. Tylko kleiłeś jakikolwiek element w niej, czy tylko jest poobijana? No i posiadasz może mocowanie do niej? Śrubki itd...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 16, 2011 Jedno ucho jest przyspawane. Widać to na fotce od wewnętrznej strony. Niestety śrubki i tulejki gumowe poszły już do potrzebujących. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ulysses 0 Napisano Kwiecień 19, 2011 podzwonie do salonu za śrubkami bo to raczej groszowe sprawy, a szybkę prawie mam :) Dzięki za fotki, odezwę się jak uda mi się skompletować resztę. Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ulysses 0 Napisano Maj 15, 2011 Pozawracałem tyłek - sorry, niestety nie dobijemy targu... udało mi się znaleźć na allegro funkiel nówkę w perfekcyjnym stanie ze wszystkim w dobrej cenie od gostka, który wykręcił tę owiewke z nowego moto bo mu sie nie podobała i już ją mam na swoim. Powiem szczerze, że nie spodziewałem się, że aż tak pomaga taki mały kawałek plastiku. no i wygląda moto nie gorzej - moim zdaniem:) Tak czy inaczej jeszcze raz wielkie dzięki za fotki i info. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 15, 2011 udało mi się znaleźć na allegro funkiel nówkę w perfekcyjnym stanie ze wszystkim w dobrej cenie od gostka, który wykręcił tę owiewke z nowego moto bo mu sie nie podobała i już ją mam na swoim. Jeśli to nie tajemnica - ile zapłaciłeś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach