Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
theodor

Owiewka monster

Polecane posty

Sprzedam oryginalna owiewke do monstera. Wymaga interwencji lakiernika. Brak szybki.

Cena 200zł.

Witam! Posiadasz jeszcze tą owiewkę? Ogólnie jest cała i tylko do malowania czy cos wiecej? Chętnie kupie. Pozdrawiam

Jest cała tylko lekko pokiereszowana. Robota typowo dla lakiernika. Zrobię fotkę i wrzucę tutaj.

Spoko. Tylko kleiłeś jakikolwiek element w niej, czy tylko jest poobijana? No i posiadasz może mocowanie do niej? Śrubki itd...?

Jedno ucho jest przyspawane. Widać to na fotce od wewnętrznej strony. Niestety śrubki i tulejki gumowe poszły już do potrzebujących.

podzwonie do salonu za śrubkami bo to raczej groszowe sprawy, a szybkę prawie mam :) Dzięki za fotki, odezwę się jak uda mi się skompletować resztę. Pozdro

Pozawracałem tyłek - sorry, niestety nie dobijemy targu... udało mi się znaleźć na allegro funkiel nówkę w perfekcyjnym stanie ze wszystkim w dobrej cenie od gostka, który wykręcił tę owiewke z nowego moto bo mu sie nie podobała i już ją mam na swoim. Powiem szczerze, że nie spodziewałem się, że aż tak pomaga taki mały kawałek plastiku. no i wygląda moto nie gorzej - moim zdaniem:) Tak czy inaczej jeszcze raz wielkie dzięki za fotki i info. Pozdrawiam.

udało mi się znaleźć na allegro funkiel nówkę w perfekcyjnym stanie ze wszystkim w dobrej cenie od gostka, który wykręcił tę owiewke z nowego moto bo mu sie nie podobała i już ją mam na swoim.

Jeśli to nie tajemnica - ile zapłaciłeś ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.