geni 0 Napisano Marzec 25, 2011 Oj tam Janek na rozdwojonym też byś pojechał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Maj 3, 2011 Dobra Koledzy na temat proszę :lol: ... http://www.youtube.com/user/janektestas ... Gpr8gh2J08 Pierwsza przejażdżka :-))))))... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Maj 3, 2011 Nieee, no szacunek!!!! :) Piękny motocykl! :) ... No wysokiej jakości film z komentarzem, kręcony profesjonalną ręką :D ... a na początku, jak Wam przygasał to nie chodził przypadkiem na jednym garze? ...tak przynajmniej to brzmiało, na moje niefachowe ucho... :) pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Maj 3, 2011 Jak zwykle, z problemem, ale do ogarnięcia...tak chodził najpierw na tylko tylny, potem przejechałem się i jak zawracałem ( nie ma tej przejażdżki na filmiku) na przednim, co jest myślimy, a to zwykłe paprochy w gaźnikach, się wyczyściło i grał jak ta lala.... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Maj 3, 2011 super maszynka!! gratulacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach