zulus 1 Napisano Marzec 27, 2011 Nie wiem jak zatytułować. Śrubka, szybkozłączka, do owiewek. Kolor złoty 6szt. Nie pamiętam ile mnie kosztowały (Remo pomóż) mogę sprzedać na sztuki lub zestaw. 10zł za sztukę? Propozycje? Pisać lub dzwonić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Marzec 27, 2011 Uzywłes tych szybkozłaczek? Ja ostatnio ledwo zdjołem ze swoich owiewek tak haczyły. Jesli te sie nie zacinaja i nie stwarzaj problemow to biore wszystkie ze znizka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Marzec 27, 2011 Za 10szt. zaplaciles 30 funtow. Sa bardzo dobrej jakosc, zawsze od tego kolesia kupywalem. Wiec cena 10zl za sztuke to juz jest z duza znizka. Nic tylko brac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Marzec 27, 2011 Biore biore :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Marzec 28, 2011 Cztery sztuki sprzedałem już na innym zaprzyjaźnionym forum. Kolega z Elbląga ma takie same,tej samej firmy tyle że za 15zl. 5szt. lub 8szt. Rezerwować? Nie sądziłem że aż takie zainteresowanie będzie. Dostałem ponad 20 maili...pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Marzec 28, 2011 Tudno. Narazie sobie daruje. Po dzisiejszym "oberku" mam ważniejsze wydatki.......... :D :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 28, 2011 Jakieś straty? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Marzec 29, 2011 Jakieś straty? :o Spoko. Kilka drobnych czesci troche laminatu i bedzie jak ta la la. jutro bedzie ready... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach