KAMYK 9 Napisano Marzec 29, 2011 Salonowy stan.. może ładna sztuka, zna ktoś ? http://moto.allegro.pl/ducati-st-2-i1532354784.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 29, 2011 Umów się z Klekotem albo Ryśkiem- od nich to rzut Beretą i looknijcie z bliska :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ropuch15 0 Napisano Marzec 30, 2011 jak jesteś mocno zainteresowany to może z kumplem w sobote podskoczymy looknąc go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muminek 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 jakoś dziwnie niska cena? nie jestem pewny czy opony nie były zmieniane (mogę tylko się odnieść do przedniej)? przebieg - może i prawdziwy - u mnie nie jest wiele więcej (też nie mam kiedy jeździć). zostaje też kwestia co i kiedy było zmieniane - pewnie już ostatnia chwila na paski? ale może się czepiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ropuch15 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 sorrki ale siła wyższa i nie miałem jak pojechać. z tym co Muminek napisał to może być różnie, u mnie np auta co do rocznika mają nixkie przebiegi a moto ma już 50 tys i rośnie poprostu jak się looknie to bedzie wiadomo może uda mi się w ten weekend skoczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach