DucatiAzmot 0 Napisano Marzec 29, 2011 Mam prywatnie do sprzedania plecaczek Ducati do przewozu kasku. Mechanik Artur z naszego salonu był niedawno na szkoleniu w Bolonii i miał mi przy okazji kupić plecaczek ale niestety chciałem zwykły a nie na kask. Kasków nie wożę bo głównie jeżdżę sam więc chętnie sprzedam. Cena 120 zł . Marek 793-016-360 [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 29, 2011 Właśnie kupiłem, żeby wozić Franza RTV i AGD po Italii 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 29, 2011 Właśnie kupiłem, żeby wozić Franza RTV i AGD po Italii 8-) Znakomicie kuzyn! Chce miec piekne zdjecie z żona w czasie jazdy na czarnej dziczy wklejone na pół ściany w salonie...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 29, 2011 Będziesz miał! Biorę cały szpej foto-video i 15" workstation. Będę na Was trenował przed Libanem :lol: P.S. Marek- poprosh nr. konta, dane i adres zaraz wysyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DucatiAzmot 0 Napisano Marzec 31, 2011 Sprzedany .......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Kwiecień 11, 2011 Kupiony. Bardzo fajny plecak. Oraz bonusiki ;) Dzięki jeszcze raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 11, 2011 Kupiony.Bardzo fajny plecak. Oraz bonusiki ;) Dzięki jeszcze raz. potwierdzam zajebisty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Kwiecień 11, 2011 Kupiony.Bardzo fajny plecak. Oraz bonusiki ;) Dzięki jeszcze raz. potwierdzam zajebisty! sprawdza się też na zakupach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach