Shogun 0 Napisano Marzec 29, 2011 Spotkałem się z różnymi nazwami - mnie chodzi o to coś co zaczyna się na wysokości tylnej lampy, ma migacze i idzie do rejestracji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 30, 2011 bobrzy ogon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Marzec 30, 2011 Z taką nazwą się jeszcze nie spotkałem :) Ale chyba tak - chodzi o to coś, co chroni plecy przed wodą z drogi i do czego przyczepia się rejestrację ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Marzec 30, 2011 na desmosilesi ktos mial nowke sztuke za 99,99zł szukaj ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 30, 2011 bobrzy ogon w monsterze jest równie porządany co owłosienie łonowe u przedstawicielek płci pięknej. oczywiście są ludzie którzy lubią takie perwersja - szanujemy ich za to :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orme 0 Napisano Marzec 30, 2011 jak cie cos takiego interesuje ( bez mocowania tablicy) to mi to tylko przszkadza w garazu, chetnie zamienie na nieuzywane piwo łopata/bober jak widac jest uszkodzona ale do naprawy ja juz napewno nigdy do tej perwersji nie powroce 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Marzec 30, 2011 bobrzy ogon w monsterze jest równie porządany co owłosienie łonowe u przedstawicielek płci pięknej. oczywiście są ludzie którzy lubią takie perwersja - szanujemy ich za to :P Ale brak bobra u kobiet nie oznacza mokrych pleców - u Monstera owszem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Marzec 30, 2011 Czasem człowiek się spoci na plecach "przy robocie" :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szmalu 0 Napisano Marzec 30, 2011 ślusarze się odezwali:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 31, 2011 albo ładny wygląd monstera (bez bobra woli go ponad 94% uzytkowników) albo suche plecy - the choice is yours Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Marzec 31, 2011 Trochę mało tych ofert jak na 94% użytkowników, którzy już dawno powinni byli go zdjąć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 31, 2011 Do takiego monstera jak Twój idzie inny ogon niż do późniejszych modeli. Do Twojej 750-ki idzie taki mniejszy kanciasty, do późniejszych ten bober charakterystyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Marzec 31, 2011 No to mi teraz ćwieka zabiłeś. To ten od mojego modelu jest pewnie nie do zdobycia. Masz jakieś foto poglądowe jak on powinien wyglądać? I czy w takim razie będzie pasował do mnie bober od późniejszych modeli? Wczoraj sobie oglądałem, i wygląda, że tak, ale ja to zielony jestem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 31, 2011 Tak wygląda w oryginale http://www.bikez.com/pictures/ducati/19 ... %20Foy.jpg Najlepiej podjedź do nas. Nie pamiętam czy masz oryginalną końcówkę ramy itp. Ogon od późniejszego modelu nie będzie pasował, a przynajmniej bez modyfikacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rostwor 0 Napisano Marzec 31, 2011 Oryginalny kosztuje do Twojego M750 94zł, więc można go zamówić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rostwor 0 Napisano Marzec 31, 2011 Tak wygląda w oryginale http://www.bikez.com/pictures/ducati/19 ... %20Foy.jpg Najlepiej podjedź do nas. Nie pamiętam czy masz oryginalną końcówkę ramy itp. Ogon od późniejszego modelu nie będzie pasował, a przynajmniej bez modyfikacji. z tym podjechaniem, to powinieneś raczej zwrócić sie do mnie:) chyba, ze Seba załatwi sobie przyczepkę lub innego drivera:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Marzec 31, 2011 Tak wygląda w oryginale http://www.bikez.com/pictures/ducati/19 ... %20Foy.jpg Najlepiej podjedź do nas. Nie pamiętam czy masz oryginalną końcówkę ramy itp. Ogon od późniejszego modelu nie będzie pasował, a przynajmniej bez modyfikacji. z tym podjechaniem, to powinieneś raczej zwrócić sie do mnie:) chyba, ze Seba załatwi sobie przyczepkę lub innego drivera:D No właśnie pisałem na pw do Theo, że głupio mi tak Cię ciągle fatygować, ale skoro sam podnosisz rękę to pojedziesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach