Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Shogun

Zadupek do monstera '96

Polecane posty

Spotkałem się z różnymi nazwami - mnie chodzi o to coś co zaczyna się na wysokości tylnej lampy, ma migacze i idzie do rejestracji :)

Z taką nazwą się jeszcze nie spotkałem :)

Ale chyba tak - chodzi o to coś, co chroni plecy przed wodą z drogi i do czego przyczepia się rejestrację ;)

bobrzy ogon w monsterze jest równie porządany co owłosienie łonowe u przedstawicielek płci pięknej. oczywiście są ludzie którzy lubią takie perwersja - szanujemy ich za to :P

jak cie cos takiego interesuje ( bez mocowania tablicy) to mi to tylko przszkadza w garazu, chetnie zamienie na nieuzywane piwo

łopata/bober jak widac jest uszkodzona ale do naprawy

ja juz napewno nigdy do tej perwersji nie powroce 8-)

post-624-1366036784,7118_thumb.jpg

bobrzy ogon w monsterze jest równie porządany co owłosienie łonowe u przedstawicielek płci pięknej. oczywiście są ludzie którzy lubią takie perwersja - szanujemy ich za to :P

Ale brak bobra u kobiet nie oznacza mokrych pleców - u Monstera owszem :D

albo ładny wygląd monstera (bez bobra woli go ponad 94% uzytkowników) albo suche plecy - the choice is yours

Trochę mało tych ofert jak na 94% użytkowników, którzy już dawno powinni byli go zdjąć :D

Do takiego monstera jak Twój idzie inny ogon niż do późniejszych modeli.

Do Twojej 750-ki idzie taki mniejszy kanciasty, do późniejszych ten bober charakterystyczny.

No to mi teraz ćwieka zabiłeś.

To ten od mojego modelu jest pewnie nie do zdobycia. Masz jakieś foto poglądowe jak on powinien wyglądać?

I czy w takim razie będzie pasował do mnie bober od późniejszych modeli? Wczoraj sobie oglądałem, i wygląda, że tak, ale ja to zielony jestem :D

Tak wygląda w oryginale http://www.bikez.com/pictures/ducati/19 ... %20Foy.jpg

Najlepiej podjedź do nas. Nie pamiętam czy masz oryginalną końcówkę ramy itp. Ogon od późniejszego modelu nie będzie pasował, a przynajmniej bez modyfikacji.

Najlepiej podjedź do nas. Nie pamiętam czy masz oryginalną końcówkę ramy itp. Ogon od późniejszego modelu nie będzie pasował, a przynajmniej bez modyfikacji.

z tym podjechaniem, to powinieneś raczej zwrócić sie do mnie:) chyba, ze Seba załatwi sobie przyczepkę lub innego drivera:D

z tym podjechaniem, to powinieneś raczej zwrócić sie do mnie:) chyba, ze Seba załatwi sobie przyczepkę lub innego drivera:D

No właśnie pisałem na pw do Theo, że głupio mi tak Cię ciągle fatygować, ale skoro sam podnosisz rękę to pojedziesz :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.