Tomsky 0 Napisano Marzec 31, 2011 Mam pytanie, czy ktoś mi może wyjaśnic jaką moc ma Monster 696 z 2010r.?? Pytanie niby banalne ale w tzw. wyciągu ze świadectwa homologacji (wystawionego przez Probike S. A.) wpisane jest 54.5 KW tymczasem we wszystkich informacjach (np. w necie) o modelu z tego roku piszą, że ma 58,8 (59) KW. Może wiecie o co tu chodzi???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Marzec 31, 2011 to chyba normalne: http://www.motoclub-tingavert.it/t260464s.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomsky 0 Napisano Marzec 31, 2011 Ha!!, dzięki za ten trop, widze, że we Włoszech też trafił się jakiś dociekliwy panikarz hehe, ale najwyrażniej jest coś na rzeczy z tą mocą. Włoski kolega wysłał mail`a do Ducati w tej sprawie szkoda, że nie ma już w wątku info co do odpowiedzi, Pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Marzec 31, 2011 a jak jest w user manualu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomsky 0 Napisano Marzec 31, 2011 54,5 KW książeczka ma datę wydania z 2009r., nr VIN "Ducata" potwierdza 2010r. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fadi 0 Napisano Marzec 31, 2011 A mi sie wydaje, że najprościej i najpewniej bedzie stwierdzić: "hamownia prawde Ci powie!". Będziesz wiedział (jeżeli to do czegoś tak istotne) ile masz rzeczywiście i realnie. Papiery mogą podawać różne cuda i nierzadko rozmijać się z faktami. Pozdro! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Marzec 31, 2011 A ja bym sobie dał spokój, to nie obsrana cbr-ka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Kwiecień 1, 2011 A ja bym sobie dał spokój, to nie obsrana cbr-ka. Ołll yeeeaah Cbrka jak ma 108 KM to idzie ... jak 105 to już nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Kwiecień 1, 2011 erjedyna to dopiero idzie.. co ja bym dal za erjedyne... mmmmm :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Kwiecień 1, 2011 A o hajabózie słyszałeś? Ta to podobno najszybsza 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Kwiecień 1, 2011 to nie Franza Czarna? :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 1, 2011 a żech słyszoł, że Ghost Rider ino mo hajkie co to mu z turbiny dmucho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Kwiecień 1, 2011 Oby mu nie dmuchała prosto w zad :lol: . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gothrider 0 Napisano Kwiecień 1, 2011 a żech słyszoł, że Ghost Rider ino mo hajkie co to mu z turbiny dmucho a tutej se nawet możesz i to łobejżeć http://www.youtube.com/watch?v=LYT1UBb3KUY&feature=fvsr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach