Bogaciu 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 Kupie nowego badz uzywanego hajpka 796. Jesli jest ktos kto zajmuje sie importem, prosze o kontakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 3, 2011 W Ducati Wrocław mają używaną testówkę jeszcze na gwarancji, moto z fakturą z tego co wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogaciu 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 Tak, wiem.. ogarnalem juz ja na "dzien dobry" Szukam wiecej ofert i moze trafi mi sie jakis upgrade, inny kolor.. czekam, szukam.. i odkladam :] dzieki wielkie za posta. 5! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 4, 2011 A ten 1100 co był testowym motocyklem, chyba w "Caferacerze" ? Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 5, 2011 Obejrzyj aukcje np. na: www.copart.com rozwalony Hyper + pozostałe koszty kosztuje... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogaciu 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 A ten 1100 co był testowym motocyklem, chyba w "Caferacerze" ?Pozdr. J-999 nie wiem o czym mowa :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogaciu 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 bitych nie bede kupował. tym bardziej z coparta. Szkoda ze jest taki maly ruch na tm rynku szczegolnie w tej klasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 7, 2011 bitych nie bede kupował. tym bardziej z coparta. Szkoda ze jest taki maly ruch na tm rynku szczegolnie w tej klasie Monsterów 796 nie było w ofercie importera w zeszłym roku. To znaczy był w cenniku, ale nie sprowadzili ich do Polski :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogaciu 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 ale ja tu walcze o hypera a nie monstera.. :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 8, 2011 Powodzenia w szukaniu... J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truten 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 Ktoś usłyszał twoje wołanie ;) http://otomoto.pl/ducati-999-hypermotar ... 39512.html Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogaciu 0 Napisano Kwiecień 24, 2011 pisalem maila ale nikt nie raczyl odpisac, wiec srednio wiarygodne zrodlo. Rzeczywiscie ktos mnie uslyszal i tez trafilem na ta oferte.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Kwiecień 24, 2011 pisalem maila ale nikt nie raczyl odpisac, wiec srednio wiarygodne zrodlo. Rzeczywiscie ktos mnie uslyszal i tez trafilem na ta oferte.. Pytanie do Ciebie czy szukasz moto bdb ale taniego ( według mnie takie coś nie istnieje) . Ale jeżeli szukasz dobrego sprzęta to ja mogę polecić źródło z którego kupiliśmy mojego s4rs , 2 streetfightery S , bmw 1000rr i HD sportstera. Moto są z UK , stan idealny z małym przebiegiem . Sprowadza je koleś Anglik , mieszka w Lesznie , sprawami papierkowymi zajmuje się jego żona Polka . Tel 603096777 Weronika James . Dokładnie określ czego chcesz to poszukają i wyślą ofertę. Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogaciu 0 Napisano Kwiecień 24, 2011 chcialbym zeby to bylo w atrakcyjnej cenie, a nie tanie + zeby sprzet byl zadbany, a nie po dzwonie :) dziekuje za ruchy w tymkierunku i jakbym dostal oferte na hipka byloby super :) ( tylko nie bialy ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 25, 2011 chcialbym zeby to bylo w atrakcyjnej cenie, a nie tanie :roll: Nie kumam, powiedz ile masz kasy do wydanie a nie jak dziewica "chciałabym ale się boję" :D Proszę bardzo: HM796 czerwony, 2009 rok, 2544km przejechane, do sprowadzenia z Włoch, cena 34000zł na miejscu z dokumentami do rejestracji, odbiór w Warszawie - pasuje? 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciej 0 Napisano Kwiecień 25, 2011 Tez szukam i odnośnie dwóch, które są teraz na allegro http://otomoto.pl/ducati-inny-1100-hype ... 41749.html http://otomoto.pl/ducati-999-hypermotar ... 39512.html ta sama historia sprzedaje nie właściciel bo ten mieszka we Francji, i przysłał moto do swojego najlepszego przyjaciela? pierwszy podobno jest w stanie idealnym drugi cos miał z lewej strony upadnięte, i stał dwa lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogaciu 0 Napisano Maj 5, 2011 dzieki chopaki. biore nowy. Decyzja zapadła. I bez tych dziewic mi tutaj. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach