Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Bogaciu

HYPERMOTARD

Polecane posty

Kupie nowego badz uzywanego hajpka 796. Jesli jest ktos kto zajmuje sie importem, prosze o kontakt.

W Ducati Wrocław mają używaną testówkę jeszcze na gwarancji, moto z fakturą z tego co wiem.

Tak, wiem.. ogarnalem juz ja na "dzien dobry" Szukam wiecej ofert i moze trafi mi sie jakis upgrade, inny kolor.. czekam, szukam.. i odkladam :] dzieki wielkie za posta. 5!

A ten 1100 co był testowym motocyklem, chyba w "Caferacerze" ?

Pozdr. J-999

nie wiem o czym mowa :]

bitych nie bede kupował. tym bardziej z coparta. Szkoda ze jest taki maly ruch na tm rynku szczegolnie w tej klasie

bitych nie bede kupował. tym bardziej z coparta. Szkoda ze jest taki maly ruch na tm rynku szczegolnie w tej klasie

Monsterów 796 nie było w ofercie importera w zeszłym roku. To znaczy był w cenniku, ale nie sprowadzili ich do Polski :o

pisalem maila ale nikt nie raczyl odpisac, wiec srednio wiarygodne zrodlo. Rzeczywiscie ktos mnie uslyszal i tez trafilem na ta oferte..

pisalem maila ale nikt nie raczyl odpisac, wiec srednio wiarygodne zrodlo. Rzeczywiscie ktos mnie uslyszal i tez trafilem na ta oferte..

Pytanie do Ciebie czy szukasz moto bdb ale taniego ( według mnie takie coś nie istnieje) . Ale jeżeli szukasz dobrego sprzęta to ja mogę polecić źródło z którego kupiliśmy mojego s4rs , 2 streetfightery S , bmw 1000rr i HD sportstera. Moto są z UK , stan idealny z małym przebiegiem . Sprowadza je koleś Anglik , mieszka w Lesznie , sprawami papierkowymi zajmuje się jego żona Polka . Tel 603096777 Weronika James .

Dokładnie określ czego chcesz to poszukają i wyślą ofertę.

Powodzenia

chcialbym zeby to bylo w atrakcyjnej cenie, a nie tanie + zeby sprzet byl zadbany, a nie po dzwonie :) dziekuje za ruchy w tymkierunku i jakbym dostal oferte na hipka byloby super :) ( tylko nie bialy )

chcialbym zeby to bylo w atrakcyjnej cenie, a nie tanie

:roll: Nie kumam, powiedz ile masz kasy do wydanie a nie jak dziewica "chciałabym ale się boję" :D

Proszę bardzo: HM796 czerwony, 2009 rok, 2544km przejechane, do sprowadzenia z Włoch, cena 34000zł na miejscu z dokumentami do rejestracji, odbiór w Warszawie - pasuje? 8-)

Tez szukam i odnośnie dwóch, które są teraz na allegro

http://otomoto.pl/ducati-inny-1100-hype ... 41749.html

http://otomoto.pl/ducati-999-hypermotar ... 39512.html

ta sama historia

sprzedaje nie właściciel bo ten mieszka we Francji, i przysłał moto do swojego najlepszego przyjaciela?

pierwszy podobno jest w stanie idealnym

drugi cos miał z lewej strony upadnięte, i stał dwa lata

dzieki chopaki. biore nowy. Decyzja zapadła. I bez tych dziewic mi tutaj. :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.