delta81 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 Z serii zaginęła mi śrubka jak u Benona :lol: Przyszła długo wyczekiwana szyba z ju-key, tym razem nawet nie połamana i typ taki jak zamawiałem, ze szczęścia trzęsły mi się łapy i jedna śrubka poszła coś zjeść i nie wróciła :cry: Kupię cały zestaw czarnych czyli 9szt. Lub jedną co by pasowała do reszty :crazy: średnica 4mm długość gwintu 11mm średnica łebka 8mm długość całkowita 13mm śrubka owa jest na malutki torx kolor coś jakby złoty jak na złość wszystkie puig-i czy keiti są za duże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 a pasują te z owiewek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 a pasują te z owiewek? nie wiem, u mnie są inne, chociaż w tym 748 co u MM stoi wyglądały bardzo podobnie już miałem sobie pożyczyc jedną, ale myślę nie, bo nie sprzedadzą go bez jednej śrubki :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Kwiecień 7, 2011 Z owiewek od 998 wygladaja tak samo i tez skrecane przez gume Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 Dzięki Frencci za podpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Benon 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 Pomierzyłem moje od owiewek i wszystkie wymiary się zgadzają, kolor też jest "coś jakby złoty", będzie pasować. Te śrubki mają magiczna moc znikania, bierzcie ludzie od lkrencik`a puki jeszcze są ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 Dzięki Benon. Krecik zostaje dealer-em śrubek miesiąca 8-) Oka, jestem drugi w kolejce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 Jak by co to też mam. Są na bank takie same jak w owiewkach. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 to ja rezerwuje bo swoje rozdałem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 No to za ile chcecie je kupić? ... Zwietrzyłem interes :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 Śrubki powinny być te: http://www.larsson.pl/index.php?c=r&no=NTIyNjAzOQ== gumki niestety moim zdaniem są BE - Łukasz w Swoim 748 ma te gumki. Po za tym musiałbym sprawdzić w moich skarbach, może coś jeszcze mam ... ile ich potrzeba ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 9, 2011 Nie polecam srubek z larssona. Za dlugie a gumki to śmiech na sali - prawie plastik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Kwiecień 9, 2011 Ale są też lepsze w ofercie, w I-M również coś mają. Śrubki są OK, gorzej gumki - a w zasadzie plastiki. :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 9, 2011 Sam w ręku nie miałem ale kumpel do którego mam zaufanie twierdzi ze owiewki24.pl maja dobre srubki z gumowymi "nakretkami" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 9, 2011 polecam zakupy u tego pana , dobrej jakości śrubki - brałem złote , i gumki całkiem gumowe :D http://cgi.ebay.pl/Ducati-Screen-screw- ... 417wt_1139 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 20, 2011 Jak by co to też mam. Są na bank takie same jak w owiewkach. ;) Nie omieszkam podziękować Ci Piter za śrupki :mrgreen: ale na meetingu :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach