arachnia 1 Napisano Kwiecień 12, 2011 Sprzedam tarcze 300mm od monstera s2r 800, będą pasować do 695 i .... ?? Przebieg ~2000km Gratis zaciski (2 tłoczkowe) z klockami :mrgreen: cena 450,- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 12, 2011 Sprzedam tarcze 300mm od monstera s2r 800, będą pasować do 695 i .... ?? ,- Sport classic i MTS620 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 13, 2011 Jeśli proste to właśnie je sprzedałaś - bierzemy! 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Kwiecień 13, 2011 no tego nie wiem na pewno 8-) , ale w następnym tygodniu podrzucę to wybadacie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 13, 2011 Moja droga, ja te tarcze muszę mieć jutro :twisted: Poważnie mówię, bo klient czeka już że hohohooo. Mogę podjechać gdzieś jak trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Kwiecień 13, 2011 Mogę je podrzucić w drodze do wawy po 13tej, bo najpierw muszę po nie pojechać (zostały w "warszacie" ;) ) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 13, 2011 Jak zwykle z przyjemnością powitam Cię w naszych progach, o ile nie będę na poczcie z paczkami :lol: Ale mały marchewkowy krasnal albo Mr. "to nie ja" chętnie przyjmie na stan dostarczony przez Ciebie "good stuff"... 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Kwiecień 13, 2011 miejmy nadzieje, ze bedzie tak "good" jak mysle, ze jest. 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 Ale mały marchewkowy krasnal albo Mr. "to nie ja" w szerszych kręgach znany jako kulawy krasnal z kaprawym okiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach