theodor 2 Napisano Kwiecień 19, 2011 Witam Monster należy do naszej koleżanki klubowej, Kingi. Jako że znajduje się on pod moją opieką serwisową pozwalam sobie umieścić info o sprzedaży. Monster 600 rok produkcji 1996. Przebieg w chwili obecnej 47 tyś. Wydech modyfikowany przez Eda Edhausta. Kilka indywidualnych modyfikacji. Motocykl w pełni przygotowany do sezonu. Tysiąc kilometrów po dużym przeglądzie, wraz z serwisem zawieszenia. Bezpośrednio po serwisie olejowym. W razie pytań dotyczących szczegółowych kwestii technicznych proszę kontaktować się ze mną. Za kilka dni zostanie wystawiony na allegro. Póki co info wyłącznie dla forumowiczów. Cena 6700zł Kinga: 880-202-522 Theodor: 607-084-167 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 25, 2011 zaklepany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 25, 2011 zaklepany Czyżbyś się zakochał w tym maleństwie bez pamięci? :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 25, 2011 zaklepany Czyżbyś się zakochał w tym maleństwie bez pamięci? :shock: Nie aż tak, chociaż przyznam że powoli staję się fanem małych mocy. Dawno zaden motocykl nie dał mi tyle frajdy swoją bezcisnieniową charakterystyką i prawdziwym cieszeniem się z jazdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Kwiecień 25, 2011 Kurde mam identyczne odczucia jak wsiadam na 600 Magdy! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 26, 2011 Sprzedany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArturN 0 Napisano Kwiecień 26, 2011 tak sprzedany, pozdrawiam Kingę, Teodora i całą ekipę, już chwile pojezdziłem i powiem szczerze ,że jestem zachwycony :mrgreen: będzie trochę czasu ( i km najechanych) to naskrobie coś w stylu "Monster okiem laika" w odpowiednim dziale pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 26, 2011 Gratuluję jednej i drugiej stronie :D Artur - zmieniaj dane w profilu :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 27, 2011 Kon Gratulejszyn :) miłego użytkowania monstrum :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga 0 Napisano Kwiecień 27, 2011 tak sprzedany, pozdrawiam Kingę, Teodora i całą ekipę, już chwile pojezdziłem i powiem szczerze ,że jestem zachwycony :mrgreen: będzie trochę czasu ( i km najechanych) to naskrobie coś w stylu "Monster okiem laika" w odpowiednim dziale pzdr Pozdrawiam i życzę miłego użytkowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach