yang 0 Napisano Kwiecień 29, 2011 Witam, pojawiło się dziś ogłoszenie Monstera, który mógłby spasować z moim budżetem link Niestety dla mnie to prawie drugi koniec Polski. Może ktoś coś o nim wie? Może ktoś ma go pod nosem, żeby rzucić okiem, a może po zdjęciach już wypatrzycie coś co go dyskwalifikuje. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 29, 2011 Z fotek niewiele można stwierdzić. Na 100% nieoryginalny przedni reflektor i kierownica. Dlaczego wymienione niewiadomo. Wygięta dźwignia hamulca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 29, 2011 Też to zwróciło moją uwagę - zastanawiają mnie jeszcze "złote" lagi", ale nie jestem pewien, czy w M600 takie występowały :roll: Coś ten przód taki...zastanawiający. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 29, 2011 przód ma być taki złotawy. To jest marzottchi montowane w pierwszych wersjach monsterów i nie tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 29, 2011 Thx - Theo - wiadomości nigdy za wiele :D - mam jedną więcej - zapamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yang 0 Napisano Kwiecień 29, 2011 Garść informacji z rozmowy telefonicznej ze sprzedającym: - sprowadzony z Francji, na miejscu przejechał może 100 km, - podobno położony na lewo i delikatny slizg zaliczony, - podobno rama nie ucierpiała i nie była malowana, - bak prostowany "powietrzem" i malowany, - klamka hamulca podobno tylko wyglada na ugiętą, - lampa nieoryginala, w oryginale pękł klosz, nie mógł nigdzie dostać samego, a nowa to 1,5 kpln, więc zamiennik "ale pasuje", - serwisu żadnego tu nie zaznał, więc pełny serwis do doliczenia do ceny, - sama cena do lekkiej negocjacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Kwiecień 29, 2011 Po za tym nie jest to 2000 rok, ten model z tego co pamiętam był produkowany do max. 1998 roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach