MySiA 0 Napisano Maj 5, 2011 http://allegro.pl/honda-cbr-1000-rr-100 ... 70805.html Piękna sztuka. Szuka nowego właściciela ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Maj 5, 2011 Honda Bleeeee... :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 5, 2011 :sick: :silent: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MySiA 0 Napisano Maj 5, 2011 Honda mniam mniam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 5, 2011 Wrong way, go back ! Honda-syntetyk, Ducati-good vibration. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romcio 0 Napisano Maj 5, 2011 to jak w pizzerii podawać sajgonki :P :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 5, 2011 może ktoś na torowego psa kupi :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MySiA 0 Napisano Maj 5, 2011 theoodor czy ja mam Ciebie znowu nawiedzić?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 5, 2011 Zapraszam, koleżanki też zabierz tym razem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 6, 2011 Zajebista maszyna polecam, była moim marzeniem do czasu kiedy nie kupiłem tego padła z Ducati :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MySiA 0 Napisano Maj 6, 2011 Franz lubię Cię wiesz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Maj 6, 2011 theoodor czy ja mam Ciebie znowu nawiedzić?:D Nie będę nic mówił, czuję się pominięty... :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MySiA 0 Napisano Maj 6, 2011 musieli ja się pytałam o Ciebie theoodora!! :PP To on Ciebie nie zawołał!! :D Następnym razem to my nie zawołamy theo! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarro 0 Napisano Maj 8, 2011 Hm powiem ci mysia że miałem też taką i mile ją wspominam byłem na niej w chorwacji,ogolnie miałem 3 hondy i dawały radę{wspomnienia hahaha),do momentu jak zwariowałem na pukncie ducati.Jak to pięknie teraz w duszy gra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MySiA 0 Napisano Maj 8, 2011 Ta jest akurat mojego kumpla ;)) ale ja tą sztukę bardzo bardzo kocham ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Maj 8, 2011 ale ja tą sztukę bardzo bardzo kocham ;) To se ją kup :twisted: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach