Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Włodi

Monster do oceny

Polecane posty

A może mógłby ktoś podpowiedzieć gdzie można taki sprzęt dokładnie sprawdzić - jakiś zaufany serwis albo ktoś kto ma o tym dobre pojęcie i mieszka w okolicy

Rzeczywiście.

Tam jednak za wiele nie ma. Może potrafi ktoś coś o nim powiedzieć?

Panowie i panie,

Pomóżcie proszę z oceną tego monstera bo trochę się na niego napaliłem a ma to być moje pierwsze ducati i nie chciałbym z racji braku obeznania w temacie wyrzucić całej kasy jaką mam w błoto. Jak czytam te posty o spawanych ramach itp to naprawdę mam obawy przed kupnem moto bez żadnej konsultacji. A wiadomo że doświadczona osoba nawet ze zdjęć wychwyci więcej niż laik jak ja

ze zdięć to widać że był cały przelakierowany. Czy dlatego ze musiał czy dlatego że taką wizję motocykla miał własciciel, niewiadomo. bez oględzin i wiarygodnej historii serwisowej nic więcej nie da się powiedzieć.

Dzięki theodor za odpowiedź,

Prawdopodobnie wybiorę się z kolegą aby go obejrzeć. Czy możecie mi koledzy podpowiedzieć na co powinienem zwrócić uwagę mając go przed oczami??

Też mi się widział. Nawet planowałem podjechać w piątek i go dokładnie pooglądać, ale wczoraj się sprzedał i z tego co się dowiedziałem to pojechał gdzieś w okolice Torunia.

Pozdrawiam

Hehe:-)

Dobrze się dowiedziałeś bo to ja go kupiłem:-)

Jutro będę miał chwilę czasu to się nim pochwalę;-)

Gratuluje zakupu w takim razie :)

Z tego co rozmawiałem ze sprzedającym to chyba jeszcze trochę trzeba go będzie podpieszczać (rozrząd, zawory, płyny, opony), ale prezentuje się naprawdę ładnie!!

A w ogłoszeniu było napisane "nie wymaga żadnego wkładu" - przeważnie oznacza to że obecny właściciel ma już dość wkładania i kolejny niestety powinien się liczyć z wydatkami :lol: takie już jest to allegro.

Spokojnie panowie, spokojnie.

Z własnych oględzin wiem że rozrząd prawdopodobnie nie był regulowany i przednia opona jest stara i lepiej wymienić. Niewykluczone też że przednie tarcze mają wadę bo lekko drży kierownica przy hamowaniu.

Ale pojadę niedługo na serwis to zobaczymy co tam się dzieje. Ale nawet jeśli trzeba będzie w niego trochę włożyć to i tak się opłacało - wrażenie z jazdy - bezcenne.

Temat do zamknięcia.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.