Franz 0 Napisano Maj 19, 2011 http://www.motogen.pl/aktualnosci/bizne ... rt100.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Maj 19, 2011 Dlaczego źle ?? Mi się Diavel podoba i uważam go za świetny motocykl. Oby więcej takich sukcesów Ducati :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Maj 19, 2011 Franz ma 100%racji! masakra! po pierwsze nie psuje się!katastrofa po drugie elitarny....a wyprzedał się na pniu... po trzeci - mi osobiście...nie podoba się:) nie ma jak stary dobry Duuuży Monster :)że o Parówce nie wspomnę) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Maj 19, 2011 Trzeba by nad jakimś sabotażem pomyśleć. Jak zobaczysz diavela na ulicy, to poluzuj mu kilka śrubek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Maj 20, 2011 bez obaw! same odpadną:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 20, 2011 Franz ma 100%racji!masakra! po pierwsze nie psuje się!katastrofa po drugie elitarny....a wyprzedał się na pniu... po trzeci - mi osobiście...nie podoba się:) nie ma jak stary dobry Duuuży Monster :)że o Parówce nie wspomnę) Zrozumielismy sie pieknie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Maj 26, 2011 To, że Diavel jest hiciorem nie dziwi mnie od czasu sobotniej jazdy testowej, jest zajebisty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fadi 0 Napisano Maj 28, 2011 Mnie też nie dziwi. Pomijając względy wizualne, bo każdy może mieć inne poczucie estetyki i ma do tego święte prawo, to kto się nim przejechał chyba złego słowa o nim nie powie... Paradoksalne połaczenie adrenaliny i relaksu, a jednym słowem zaskakujący. Polecam wypróbowanie jak tylko ktoś będzie miał okazję. Pozdro! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 28, 2011 Zaje... moto, a jazda to czysta przyjemność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robsonick 1 Napisano Maj 31, 2011 To, że Diavel jest hiciorem nie dziwi mnie od czasu sobotniej jazdy testowej, jest zajebisty... Dokładnie tak tu się z Toba zgadzam w 200% :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach