AdamAmigo 0 Napisano Maj 25, 2011 Z wielka przykroscia musze sprzedac moje oczko w glowie.Najchetniej sprzedal bym w jak najlepsze rece;) Ducati 749 S testastretta. rok 2005.Czerwoniutki.Przebieg 26tys. Cena 19tys. Jestem od prawie szesciu lat jego drugim wlascicielem. Poniewaz motocylk ten jest moja pasja uzytkowany byl ze szczegolnym podejsciem. To co robilem przy nim odruchowo to minimum dwa przeglady w roku na poczatku i na koncu sezonu. Najpierw w Boldorze a potem w MotoManiax. Egzemplarz nadzwyczaj sprawny technicznie;) Moto jest po tuningu optycznym i technicznym (to co widac) min: Sprzeglo sportowe Ducabike (antyhopping), przednie tarcze hamulcowe zmienione na sportowe (swietnie ,,biora''!), wydech caly LeoVince, szybka przypalana, karbony, stopka zmiany biegow w trybie sportowym (od gory w dol),Czarne subtelne malowanie owiewki + felgi oraz naklejki Ducati Superbike. No i szczesliwy dla mnie numer 12 wyklejony na dziobie. Dodatkowy kluczyk z karta kodowa. Motocykl teraz jest po solidnym przegladzie (koszt 2880zl): - wymieniona chlodnica - kontrola luzów zaworowych - wymiana pasków rozrządu - wymiana filtrów powietrza - czyszczenie przepustnic układu wtryskowego oraz airboxu - wymiana oleju silnikowego wraz z filtrem - konserwacja zestawu napędowego - wymiana płynu chłodniczego - wymiana świec zapłonowych/Champion RG4HC - wymiana rewizji poziomu oleju/AGIP Racing 10W60 Pewnie zapomnialem o masie mniejszych rzeczy ale te sa najwazniejsze. Motocykl znany klubowiczom i absolutnie gotowy do jezdzenia.(Dopiero co po przegladzie!) Kontakt 607601787 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdamAmigo 0 Napisano Maj 26, 2011 Chce poprawic jedna niescislosc mianowicie mam racingowe tarcze sprzęgłowe, ale antyhoppingu nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdamAmigo 0 Napisano Maj 27, 2011 Wrzucam wieksze zdiecia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdamAmigo 0 Napisano Czerwiec 12, 2011 Cena do negocjacji! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TEDDY 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 Sliczne to Ducati, miło go wspominam:) pozdrowionka Teddy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdamAmigo 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 Sliczne to Ducati, miło go wspominam:) pozdrowionka Teddy Ho kto sie odwzwal. Dzieki, az szkoda mi sie z nim rozstawac;) Nawet napis na dole ten sam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdamAmigo 0 Napisano Czerwiec 21, 2011 Opuszczam cene do 17.500 tys!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dalton 0 Napisano Lipiec 26, 2011 Aktualne jeszcze Ducati?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdamAmigo 0 Napisano Lipiec 27, 2011 Jeszcze tak! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdamAmigo 0 Napisano Sierpień 18, 2011 SOLD! Moto leci do Angli;((. Ale doł! :( :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Sierpień 18, 2011 No tak, my kupujemy parchy w UK, a oni od nas ładne sztuki ;) Gratuluję sprzedaży jednocześnie łączę się w smutku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdamAmigo 0 Napisano Sierpień 19, 2011 Dzieki, jak odcierpie to bede zyl czyms nowym na nastepny sezon...oczywiscie Ducati Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Sierpień 19, 2011 Podziwiam ja bym bez moto nie wytrzymał :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Sierpień 20, 2011 Ciekawe czy motocykl wróci jeszcze do Polski.... Co będzie next ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdamAmigo 0 Napisano Sierpień 20, 2011 Watpie...dalej bedzie pewnie to...1198 S :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Sierpień 21, 2011 Powiedz AdamAmigo czy dostałeś już kasę za motocykl. Do mnie też się kolesie z Angli odzywali, że chcą kupić i zapłcić przez paypal nawet nie oglądając sprzęta. Wydało mi się to mocno podejrzane bo wyczytałem w regulaminie paypal, że mogę zostać obciążony kosztami jeżeli nie uda im się ściągnąć pieniędzy np. z karty pałacącego. Poprosiłem kolesia o wpłatę na moje konto, podałem mu wszystkie dane do przelewu i juz się więcej nie odezwał. Daj znać jak to u Ciebie wyglądało, bo mi to trochę smierdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 21, 2011 Marshal - dość popularna swego czasu metoda oszustwa. Po wystawieniu komórki na Allegro dostałem maila w jęz. angielskim z propozycją kupna za kwotę nierealnie wyższą niż rynkowa cena w PL. Odpisałem, żeby poi prostu zalicytował lub wykorzystał "Kup Teraz" - zero odzewu - zgłoszenie do Allegro. Poszperaj u wujka Gugla - na 100% znajdziesz więcej przykładów. pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasper 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Marshal - dość popularna swego czasu metoda oszustwa.Po wystawieniu komórki na Allegro dostałem maila w jęz. angielskim z propozycją kupna za kwotę nierealnie wyższą niż rynkowa cena w PL. Odpisałem, żeby poi prostu zalicytował lub wykorzystał "Kup Teraz" - zero odzewu - zgłoszenie do Allegro. Poszperaj u wujka Gugla - na 100% znajdziesz więcej przykładów. pozdr Nie licz na to ,że ktoś z UK przyjedzie po twoje moto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seerek 0 Napisano Wrzesień 14, 2011 moto palce lizać, przesiadłbym sie ze swojego Monstera na Adama 749, latałem nim wczoraj, fajny motung normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Wrzesień 15, 2011 W końcu sprzedany czy oferta nadal aktualna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Wrzesień 15, 2011 Jak sprzedawałem sportstera i sportclassica też miałęm kupców z UK i Holandii Jeden się nawet przedstawiał, że jest żołnieżem na placówce zapłaci górką za transport ale muszę wysłać motocykl wskazaną przez niego firmę spedycyjną za którą będę musiał zapłacić z góry, ale nadwyżka pokryje moją wpłatę. Mam nadzieję, że sprzedasz bez problemu i bez kantu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach