bdlk 0 Napisano Maj 30, 2011 Siemano Desmomani ;) Pojawiła się oferta kupna 695, właściciel mówi, że wypadają mu wskazówki od zegarów ale ma nowe na wymianę. Z tego co się orientuję chyba w zegarach jest immo. Pytanie brzmi: Czy mogę wymienić je sam [z 0 wiedzą, przy pomocy mechanika samochodowego], czy niezbędna jest wizyta w serwisie? Dziękuję Wam uprzejmie za pomoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 30, 2011 Wiem chyba o jakim egzemplarzy 695 mowa. Jesli to ten to duuuuuużo w nim jest do zrobienia, i zegary to tylko czubek góry lodowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Maj 31, 2011 Zależy czy nowe - nowe, czy nowe używane. W obu przypadkach niestety konieczna wizyta w serwisie, w tym drugim więcej zabawy ale też ludziska dają radę to naprawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bdlk 0 Napisano Czerwiec 1, 2011 Dziękuję za info, niestety nie okazało się, że monster nie miał problemu tylko z licznikami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Czerwiec 21, 2011 Co gdzie jak, bo ostatnio oglądałem 695 i nie chciałbym się ha niego naciąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yang 0 Napisano Czerwiec 21, 2011 Spokojnie, ten o którym mowa był czerwony a nie czarny i w Gnieźnie a nie Rzeszowie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Czerwiec 21, 2011 Dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach