Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Bartek996

Ducati 996 - Oddam w dobre ręce...

Polecane posty

DesmoManiax... co tu dużo mówić - jestem zmuszony sprzedać :(

Wszystko opisałem na forum DesmoSilesia:

http://desmosilesia.pl/forum/viewtopic.php?t=742

Początkowo chciałem 24996zł za wszystko co tam jest - teraz tylko 20996zł (motocykl, wszystkie akcesoria, kombinezony, kurtki, kaski, części... dosłownie wszystko co z nim związane a jest w moim garażu)

Stwierdziłem, że zrobię mega okazję i wrzucę na Desmo Fora w Polsce, bo naprawdę motocykl cierpi będąc nieużytkowanym. Mam nadzieję, że nie będę zmuszony wystawić na allegro. Mam obawy przed dealerami..

W każdym bądź razie, zapraszam do kontaktu 783.746.887 jeżeli masz jakieś pytania. Jeżeli cena jest za wysoka to również można zadzwonić i pogadać. Można przyjechać z dnia na dzień. I wrócić na 996.

Pozdrawiam, Bartek.

Mój serdeczny Przyjaciel, Ducatista z krwi i kości szuka obecnie 916 albo 996. Dam mu namiary ;)

Widać od razu, że zadbany i bardzo ładny sprzęt.

Ale - rozumiem, że na 20000km był robiony duży przegląd? Nawet jeśli to i tak paski dopadł już serwisowy limit wiekowy, tym bardziej, że motocykl więcej stoi niż jeździ. Bo wymiany klocków, łańcuchów i innych duperszmitów to nic nadzwyczajnego, tylko standardowa obsługa naszych milusińskich.

No co jest? Jeszcze nie sprzedany? Nikt nie chce?

Qr.. gdyby nie zakup puszki teraz, to bym się nawet nie zastanawiał :evil:

Piękny motocykl!

Sprzedaż wstrzymana do 27.06.11, do poniedziałku (rezerwacja). Serdeczny znajomy Franka zainteresowany, co mnie bardzo cieszy bo trafi (oby) w pieszczotliwe ręce ;)

To wspaniała wiadomość. Wodza znam od 1983 roku, gość przegość, moto trafi w dobre ręce :mrgreen:

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.