delta81 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Jako, że mamy na oddziale już dwóch opętanych przez diabła musi być i ten wątek! Wrzucajcie foty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Pokazałbym ale mnie zbanujecie :o 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Pokazałbym ale mnie zbanujecie :o 8-) Mat więcej ruchów a mniej pier..nia :twisted: Jak chcesz to pokaż, a nie będziesz się banem zasłaniał :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Marzec 21, 2013 oto Diavel z P-nia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Marzec 21, 2013 Łoch!!! Umarlem :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Marzec 21, 2013 Łoch!!! Umarlem :shock: Presidente zobaczył pierwszy! to juz jestem spokojny, będzie chodził ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Marzec 21, 2013 Jezdzilem troche i wiem co czujesz, bardzo zazdroszcze kuzynie :D :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 22, 2013 Nooo !!! Przemo !!!! :shock: :o Jak Cię (troszkę) znam, to już masz na niego "Diabelski Plan" ;) Gratulacje !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Marzec 22, 2013 W sam raz motocykl dla mnie - wzrostowo :D W Ducati BB co prawda niemal siłą musieli mnie na niego wsadzać bym się przymierzył chociaż :D Ale jakoś powoli mnie infekuje :D Co prawda to tylko strefa marzeń :D bo to zdecydowanie dla za drogo niestety. Piękna maszyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Marzec 22, 2013 Nooo !!! Przemo !!!! :shock: :o Jak Cię (troszkę) znam, to już masz na niego "Diabelski Plan" ;) Gratulacje !! znasz mnie dobrze ;) dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 22, 2013 oto Diavel z P-nia :) Im dluzej patrze na Diavel'a, tym bardziej dochodze do wniosku, ze moglbym jednak czyms takim jezdzic (mam nadzieje, ze moj Monster tego nie czyta, bo zrobi mi awanture jak do domu wroce...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odżi 0 Napisano Marzec 22, 2013 Zajebisty!!! Szatan normalnie.. szacunek ludzi ulicy ;) Zazdrość, kurde trzeba kupić drugi moto :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Marzec 22, 2013 nikt nie zauważył ze nie ma kierownicy i stopki hamulca :) hhaahhahaah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 22, 2013 nikt nie zauważył ze nie ma kierownicy i stopki hamulca :) hhaahhahaah Zauwazyli, ale kto by sie przejmowal takimi drobiazgami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Marzec 22, 2013 nikt nie zauważył ze nie ma kierownicy i stopki hamulca :) hhaahhahaah mądrala! a ciekawe skad wiesz czego nie ma z drugiej strony ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Marzec 22, 2013 no właśnie taki jakiś golas z niego..... :lol: bardzo ładny, gratulacje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Marzec 22, 2013 sam odkręcałem to wiem :P nikt nie zauważył ze nie ma kierownicy i stopki hamulca :) hhaahhahaah mądrala! a ciekawe skad wiesz czego nie ma z drugiej strony ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Marzec 23, 2013 no właśnie taki jakiś golas z niego..... :lol: bardzo ładny, gratulacje... dzieki Waldi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Marzec 25, 2013 DIAVELOWCY! wzywam Was! ukazcie swe oblicza! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mack 0 Napisano Marzec 28, 2013 Hi, to się podłączę ;) Mój czerwony na razie okupuje salon i czeka na wiosnę: Na razie bez większych modyfikacji. Żona zabroniła :( Ale za parę mies. mam w planach przemycić zarda :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Kwiecień 3, 2013 juz stracilem nadzieje ze sie ktos pochwali i przestalem zagladac a tu po cichu wjechał! brawa dla odwaznego! czy bedzie kolejny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 4, 2013 Hi, to się podłączę ;) Mój czerwony na razie okupuje salon i czeka na wiosnę: Na razie bez większych modyfikacji. Żona zabroniła :( Ale za parę mies. mam w planach przemycić zarda :D Wstyd, takie brudne felgi... ehh... :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Kwiecień 4, 2013 Hi, to się podłączę ;) Mój czerwony na razie okupuje salon i czeka na wiosnę: Na razie bez większych modyfikacji. Żona zabroniła :( Ale za parę mies. mam w planach przemycić zarda :D Wstyd, takie brudne felgi... ehh... :lol: a moze wszyscy maja brudne i dlatego foto nie daja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Kwiecień 4, 2013 czarna kierata jest zdecydowanie bardziej diabelska! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sewer 0 Napisano Maj 27, 2013 Diavel z Rzeszowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach